Τα αυτοκίνητα με τους πιο εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους

0
125
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το εσωτερικού ενός αυτοκινήτου είναι εξίσου σημαντικό με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά κι αυτό γιατί λειτουργεί παράλληλα και συμπληρωματικά με οτιδήποτε βρίσκεται κάτω από το καπό.

Ο εσωτερικός χώρος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετος, λειτουργικός και ασφαλής. Υπάρχουν όμως και κάποια μοντέλα που πάνε το θέμα αρκετά βήματα ή μάλλον χιλιόμετρα πιο μακριά, με τον χώρο των επιβατών τους να θυμίζει δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου, πολύ συχνά και με τεχνολογικές λειτουργίες που ούτε καν φανταζόσουν. Κάποια αυτοκίνητα όπως αυτά που ακολουθούν.

Rolls-Royce Phantom

Τα αυτοκίνητα με τους πιο εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους

Καθόλου τυχαία, σε μία τέτοια λίστα βρίσκεται και ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα του brand που θεωρείται σύμβολο πολυτέλειας για τον κόσμο των 4 τροχών. Η Rolls-Royce Phantom θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων σε ρόδες, με προσοχή και κομψότητα να υπάρχει σε κάθε σημείο του εσωτερικού της, από τα υλικά των καθισμάτων μέχρι το ταμπλό.

BMW 8 Series

BMW ΣΕΙΡΑ 8

Η BMW 8 Series επέστρεψε στην γκάμα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας έπειτα από σχεδόν 2 δεκαετίες και φρόντισε να το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο. Το ευρύχωρο εσωτερικό της είναι η εξέλιξη της τυπικής καμπίνας κάθε πρωτοκλασάτου μοντέλου της BMW, με πολυτέλεια, αρκετές καινοτομίες και μπόλικες πινελιές ανανέωσης.

Lincoln Navigator

ΛΙΝΚΟΛΝ ΝΑΒΙΓΚΕΙΤΟΡ

Το luxury brand της Ford αγγίζει τις υψηλότερες προδιαγραφές όσον αφορά τους εσωτερικούς χώρους, σε σημείο που συγκρίνεται ακόμη και με την Rolls-Royce. Γι’ αυτό άλλωστε και θεωρείται ακόμη και status symbol στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Καθόλου τυχαία, το προτιμούν VIPs και πολιτικοί.

Audi A8L

ΑΟΥΝΤΙ Α8 ΕΛ

Το εσωτερικό του νέου Audi A8L (της εξάθυρης λιμουζίνας της γερμανικής εταιρείας) είναι τόσο όμορφα διαμορφωμένο που σχεδιαστές και περιοδικά design έχουν ενδελεχώς ασχοληθεί με αυτό. Μεταξύ άλλων διαθέτει μία τεράστια ηλιοροφή χάρη στην οποία οι επιβάτες και των τριών σειρών καθισμάτων μπορούν να βλέπουν τον ουρανό, ενώ όσοι κάθονται στις δύο τελευταίες έχουν στη διάθεσή τους πλήρως ανεξάρτητα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, (με λειτουργίες μασάζ και υποστήριξης tablet), ενώ δεν απουσιάζει και το ψυγείο.

Bugatti Chiron

ΜΠΟΥΓΚΑΤΙ ΣΙΡΟΝ

Η Chiron είναι ασφαλώς ένα πολύ διαφορετικό αυτοκίνητο σε σχέση με τα όσα έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα αμάξια λοιπόν, εδώ δύσκολα θα βρεις κάποια οθόνη στο εσωτερικό καθώς ο οδηγός ενός τέτοιου supercar θα πρέπει να είναι προσηλωμένος στο δρόμο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η καμπίνα της στερείται ομορφιάς και πολυτέλειας, χωρίς σε καμία περίπτωση να αφαιρείται ο χαρακτήρας ενός αυθεντικού sports car.

Volvo XC90

ΒΟΛΒΟ ΕΞ ΣΙ 90

Εδώ και αρκετές δεκαετίες είναι γνωστό πως η Volvo δίνει τεράστια προσοχή στο εσωτερικό μέρος κάθε αυτοκινήτου της, ποντάροντας αρκετά στην άνεση των επιβατών. Στο Volvo XC90, η ανεπιτήδευτη και φινετσάτη προσέγγιση του σκανδιναβικού design είναι διάχυτη σε κάθε σημείο, χωρίς ο εσωτερικός διάκοσμος να έχει κάποια σχεδιαστική υπερβολή. Τεχνολογική πρωτοπορία, ποιότητα και στυλ συνδυάζονται σε ένα εξαιρετικό εσωτερικό.

Mercedes-Benz S-Class

ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΕΣ ΚΛΑΣ

Δερμάτινες πολυθρόνες, άνεση και πολυτέλεια  είναι το αποτέλεσμα των πραγματικά πολλών δοκιμών που έγιναν από τη γερμανική εταιρεία προκειμένου να καταλήξουν στον τελικό σχεδιασμό για το εσωτερικό της S-Class. Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιμονή τους.

Tesla Model S

ΤΕΣΛΑ ΜΟΝΤΕΛ ΕΣ

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αυτοκίνητα των τελευταίων ετών και σίγουρα το δημοφιλέστερο από όλα όσα έχει φτιάξει μέχρι σήμερα η εταιρεία του Elon Musk. Ίσως μιλάμε για την πιο υποδειγματική εφαρμογή του μίνιμαλ σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με την έμφαση να δίνεται στην άνεση του επιβάτη.

McLaren 720S

ΜΑΚΛΑΡΕΝ 720

Η McLaren ανέκαθεν προτιμούσε την αφαιρετική προσέγγιση στα αυτοκίνητά της, όμως είπε να κάνει μία (εντυπωσιακή) εξαίρεση στην 720S, προσδίδοντας πολλά στοιχεία που κάνουν την καμπίνα της σχεδόν τόσο όμορφη όσο και το εξωτερικό παρουσιαστικό της, με γενναιόδωρη χρήση δέρματος και στοιχεία που προσδίδουν ακόμη περισσότερο στυλ.

Bentley Continental GT

ΜΠΕΝΤΛΕΪ ΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ

Το σχεδόν αποκλειστικά χειροποίητο αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό το ίδιο το βρετανικό luxury brand με κομψές γραμμές και την πολυτέλεια να συνυπάρχει με τις υψηλές επιδόσεις. Το εσωτερικό της αντιπροσωπεύει την ικανότητα της Bentley να χρησιμοποιεί φυσικά υλικά, που προέρχονται από βιώσιμες πηγές. Ξεχωρίζουν το θερμαινόμενο τιμόνι και τα θερμαινόμενα καθίσματα, με την οροφή να διαθέτει ειδικές επιστρώσεις που μειώνουν τους θορύβους εντός, παρέχοντας την απόλυτη ηρεμία για τους (αποκλειστικά) 4 επιβάτες.

Toyota Century

ΤΟΓΙΟΤΑ ΣΕΝΤΣΟΥΡΙ

Το πρώτο και μοναδικό μοντέλο αυτοκινητοβιομηχανίας από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου σε αυτήν τη λίστα. Το νέο μοντέλο της Toyota που αντιπροσωπεύει την τρίτη γενιά των Century παρουσιάζει ασφαλώς μία πολύ πιο σύγχρονη εικόνα από τους προκατόχους του, με έντονα όμως τα ρετρό στοιχεία. Μάλιστα, υπάρχουν αρκετές ομοιότητες στην καμπίνα της με την Toyota Century Royal, το (επίσημο κυβερνητικό) αυτοκίνητο του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας, Akihito.

Lexus LC500

ΛΕΞΟΥΣ LC 500

Η Lexus LC500 είναι γενικότερα ένα σπουδαίο αυτοκίνητο και το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το εσωτερικό της. Η αισθητική της καμπίνας την κάνεις να ξεχωρίζει από άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας της, με εντυπωσιακά μεγάλους χώρους για ένα όχημα όπως αυτή.

Porsche 911

ΠΟΡΣΕ 911

Να και κάτι που δεν περίμενες. Όλοι είμαστε fans της κλασικότερης ίσως Porsche. Οι νέες όμως εκδόσεις της παρουσιάζουν εμφανώς πιο άνετα και καλοσχεδιασμένα εσωτερικά, όπου τα σπορ καθίσματα συνυπάρχουν με τεχνολογικές και αισθητικές βελτιώσεις.

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn