Τα καλύτερα video games όλων των εποχών

0
47
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το να προσπαθήσει κανείς να φτιάξει μία λίστα με τα καλύτερα video games όλων των εποχών είναι μία προσπάθεια που εξαρχής φλερτάρει με την γκρίνια των αναγνωστών. Πώς ορίζεται η διαχρονική αξία ενός παιχνιδιού; Είναι τα πρωτοποριακά γραφικά ή το πόσο επιδραστικό υπήρξε στην εποχή του εκείνο που θα το φέρει πιο ψηλά στη λίστα;

Τελικά, όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, το βασικό ζήτημα είναι το καλό γούστο. Η αρχική λίστα είχε 100 τίτλους, στη συνέχεια έμειναν 20, για να φτάσουμε στον μεγάλο τελικό όπου πολλές δεκαετίες gaming αντιπροσωπεύονται μέσα από παιχνίδια που άλλαξαν την ιστορία. Ακολουθούν τα 10 καλύτερα video games όλων των εποχών σύμφωνα με τους συντάκτες του Esquire.

Super Mario Kart

Οκτώ συνέχειες και 27 χρόνια μετά, το ντεμπούτο της σειράς παραμένει το πιο διασκεδαστικό video game όλων των εποχών για να παίζεις με (μεγάλη) παρέα.

Overwatch

Κάποιοι θα ξινίσουν το πρόσωπό τους με αυτήν την επιλογή. Όμως, χωρίς αμφιβολία, είναι το game που ανανέωσε τα first person shooters, τους έδωσε μία περισσότερο κομίστικη διάσταση, δυνατό σενάριο, εκπληκτικό gameplay και συνεχίζει, από το 2016 μέχρι σήμερα, να βελτιώνεται συνεχώς.

Kingdom Hearts 2

Τι συμβαίνει όταν κάποιος φτιάξει ένα σύμπαν όπου οι ήρωες της Disney συναντούν τους anime χαρακτήρες του Final Fantasy; Ένα action-rpg, τόσο διαφορετικό από τα άλλα, που άφησε πραγματικά εποχή.

World of Warcraft

Τα σχόλια περιττεύουν. Το πιο επιτυχημένο mmorpg στην ιστορία του gaming είναι υπεύθυνο ακόμα και για διαζύγια. Οι gamers το λάτρεψαν και χάθηκαν μέσα σε αυτό.

Pokémon Red and Blue

Πριν λίγα χρόνια το κυνήγι των Pokémon προκάλεσε φρενίτιδα σε όλη τη Γη. Σήμερα, στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, κάποιοι ακόμα κυνηγούν. Ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο; Ένα video game του 1996 ήταν εκείνο που τα ξεκίνησε όλα.

Wii Sports

Ή πώς τα video games έκαναν fitness freaks τους gamers. Ένα μεγάλο βήμα για τη Nintendo, ένα ακόμα μεγαλύτερο για το κοινό της. Πραγματικά, μετά από αυτό το παιχνίδι, κανείς δεν μπορούσε να κατηγορήσει τους gamers ως couch potatoes.

Street Fighter II

Πόσο συχνά ένα sequel είναι καλύτερο από το πρωτότυπο. Σχεδόν πότε. Στην περίπτωση όμως του Street Fighter ήταν η δεύτερη συνέχεια εκείνη που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά της στην ιστορία του gaming.

Tetris

Πίσω στο 1984, ένας Ρώσος είχε μία τρελή ιδέα: να φτιάξει ένα video game που θυμίζει παζλ, χρειάζεται όμως ταχύτατη σκέψη. 35 χρόνια μετά, μάλλον ούτε ο ίδιος o Alexey Pajitnov δεν πιστεύει την επιτυχία του.

Super Mario World

Για τους περισσότερους από εμάς, αν δεν υπήρχε ο Super Mario, ίσως να μην υπήρχε και το gaming. Γιατί όμως να επιλέξει κανείς το Super Mario World (1990); Διότι, πολύ απλά, αποτελεί το πιο άρτιο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Ιταλό υδραυλικό με το μουστάκι που βγήκε ποτέ.

Legend of Zelda: Ocarina of Time

Περισσότερο ένα δυνατό παραμύθι για όλες τις ηλικίες και λιγότερο ένα video game. Περισσότερο μία εμπειρία ζωής και λιγότερο χάσιμο χρόνου. Με πολύ απλά λόγια: το πιο σημαντικό παιχνίδι που φτιάχτηκε ποτέ κι η απόδειξη ότι το gaming μπορεί να είναι τέχνη.

Από: Esquire US

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn