Νικολάκου | “Οι εκλογές κερδίζονται στο δρόμο κύριε Νίκα

0
27
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η δημοκρατία είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οφείλουν να την σέβονται όλοι όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή. Μεσσιανικές πρακτικές, και μια προσπάθεια επιβολής νοσηρού κλίματος εκβιασμών, ύβρεων και προσωπικών επιθέσεων από κάθε λογής γυρολόγους της εξουσίας στο πρόσωπο του Πέτρου Τατούλη και των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων, δεν χωρούν στην Πελοπόννησο. Κύριε Νίκα, η δημοκρατία δεν σας χρωστά. Εσείς χρωστάτε σε αυτήν. Όπως όλοι μας.

Η εποχή που το μέλλον των πολιτών σχεδίαζαν “κονκλάβια σοφών” από τις παρακάμαρες της εξουσίας έχει τελειώσει. Οι μεταρρυθμίσεις του Καλλικράτη και του Κλεισθένη ωστόσο αναδεικνύουν ότι η δημοκρατία μας ακόμα δεν είναι κεκτημένο, αλλά μάλλον στόχος προς επίτευξη. Επιλογή του Πέτρου Τατούλη αλλά και των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης Νέα Πελοπόννησος ήταν να ανοίξει διάλογος με τους Πελοποννήσιους σε πρώτο πρόσωπο. Να πάμε στη βάση της πολιτικής που είναι ο άνθρωπος. Και να ζητήσουμε από αυτούς να κρίνουν το έργο μας.

Οι εκλογές κερδίζονται στο δρόμο κύριε Νίκα. Εκεί που σφίγγουμε το χέρι του συμπατριώτη μας και τον κοιτάμε στα μάτια. Εκεί που βλέπει την ψυχή μας και την πολιτική μας πρωτοβουλία. Εκεί που το νοσηρό σας κλίμα συντρίβεται αντιμέτωπο με την πραγματικότητα. Αυτό είναι το πεδίο αντιπαράθεσης το οποίο μας ενδιαφέρει. Όχι οι παράτες με τους περιφερόμενος κήρυκες του μίσους που σπίλωσαν με τις χειρότερες ύβρεις το κόμμα που τους φιλοξενεί. Βγείτε να ακούσετε τους πολίτες, και αφήστε τους “πραιτωριανούς” που σας υπόσχονται διορισμούς.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn