Εκανε το “Μπάμ” με τον δήμαρχο Μεγαλόπολης ο Δέδες…!

0
29

Σε όσους είχαν βιαστεί να αποφανθούν για την συμμετοχή του Γιώργου Δέδε στην περιφέρεια Πελοποννήσου, πολλές φορές είχαμε συστήσει να περιμένουν γιατί θα εκπλαγούν.
Βιάστηκαν να τον ξεγράψουν μέχρι που ήρθαν τα πρώτα ονόματα απο την Μεσσηνία,που δημιούργησαν γενική αίσθηση. Τότε άρχισαν να προσέχουν τις κινήσεις του.
Σήμερα ο Γιώργος Δέδες έκανε το μεγάλο “μπαμ” και μέσα στην Αρκαδία με την ανακοίνωση 5 ισχυρών ονομάτων.
Αυτό όμως που εντυπωσίασε και ήταν μη αναμενόμενο είναι η υποψηφιότητα του εν ενεργεία δημάρχου Μεγαλόπολης, Διονύση Παπαδόπουλου.
Ο δήμος Μεγαλόπολης είναι ο δεύτερος σε πληθυσμό δήμος της Αρκαδίας και πάντα έχει ειδικό βάρος στον νομό.
Η συμμετοχή του δημάρχου βάζει πλέον πολύ ψηλά τον πήχυ για τον Δέδε και στην Αρκαδία, που όπως δείχνουν τα πράγματα αποτελεί υψηλή πολιτική προτεραιότητα για τον υποψήφιο περιφερειάρχη.
Τα πρώτα ονόματα δείχνουν ότι ο Γιώργος Δέδες, κινείται με συγκροτημένο πολιτικό σχέδιο και με στελέχη απο όλους τους πολιτικούς χώρους, τα οποία έχουν και ισχυρή αναγνωρισιμότητα αλλά και παρέμβαση στις περιφερειακές ενότητες.
Με τις κινήσεις αυτές οι ¨Νέοι Δρόμοι” αμφισβητούν ευθέως την άλλοτε παντοκρατορία Τατούλη στην έδρα του και πλέον η εκλογική αναμέτρηση παίρνει νέα τροπή.
Την ίδια έκπληξη με τους Αρκάδες θα νοιώσουν και οι Κορίνθιοι τις επόμενες ημέρες που θα ανακοινωθούν ονόματα για την Κορινθία…
Σας είχαμε πεί να μην βιάζεστε…!