Τι μπορεί να περιμένει απο την Κορινθία ο Τατούλης;

    0
    29
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Ποιά είναι η αληθινή εικόνα της παράταξης Τατούλη στην Κορινθία, με βάση αντικειμενικά γεγονότα, που έχουν δημιουργηθεί;
    Ο κ.Τατούλης έχει αρκετούς φίλους στην Κορινθία απο όλο το πολιτικό φάσμα αλλά σε ένα νομό 140.000 ψηφοφόρων, δεν επαρκούν για να του δώσουν τα νούμερα που χρειάζεται.
    Η ΝΔ παρουσιάζει μία ισχυρή συσπείρωση για τις εθνικές εκλογές και ήδη τα κεντρικά της στελέχη δουλεύουν στην μεταφορά της συσπείρωσης αυτής και στις περιφερειακές εκλογές.
    Η αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κομματικών στελεχών ΝΟΔΕ, ΔΗΜΤΟ και οργανώσεων, θα ακολουθήσουν την επιλογή του κόμματος και ήδη έχουν συσπειρωθεί γύρω απο τον κ.Νίκα, που όσο περνά ο καιρός θα μεγαλώνει την συσπείρωση αυτή.
    Ο κ.Τατούλης προσδοκά επειδή ο ίδιος έχει σε προσωπικό επίπεδο καλή επικοινωνία να ψηφιστεί απο δεξιούς εκτός κομματικών τειχών, που θα μπορούσαν δυνητικά να αγνοήσουν την κομματική επιλογή.
    Οι ψηφοφόροι του αναγκαστικά θα είναι προσωπαγείς και μόνο.
    Το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε φάση επαναπατρισμού, πολλών παλιών κομματικών στελεχών, αλλά και ψηφοφόρων, οι οποίοι έχουν πολλούς λόγους να ψηφίσουν Μπουντρούκα. Το κακό για τον περιφερειάρχη είναι ότι τα πασοκογενή στελέχη που έχει στην Κορινθία, δεν είχαν ποτέ στενή σχέση με το κόμμα και πολύ περισσότερο δεν είχαν προσωπική απήχηση.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει ενωμένος με τον Δέδε και έχει πολλάκις αποδειχθεί ότι ένα ποσοστό πάνω απο 20% που στηρίζει Τσίπρα, στηρίζει αδιακρίτως και όλες του τις επιλογές. Δεν έχει να περιμένει πολλά πράγματα απο τον χώρο αυτό,παρά μόνο σκόρπιους ελεύθερους ψήφους.
    Εχει να αντιμετωπίσει και τους δημοτικούς συνδυασμούς που κινούνται με βάση τα δικά τους συμφέροντα και κάνουν συμμαχίες που τους βολεύουν.
    Δεν μπορεί λοιπόν να υπάρχει καθαρή εικόνα στην Κορινθία για τον κ.Τατούλη και ο λόγος είναι ότι οι ψηφοφόροι του, δεν είναι κάποια συμπαγής εκλογική φυλή αλλά πολίτες που δεν μπορεί να καταγραφεί η δυναμική τους.
    Η προσωπική μας άποψη είναι ότι αν καταφέρει και ξεπεράσει το 20% στην Κορινθία αυτό θα οφείλεται στην δυναμική που θα αναπτύξουν οι υποψήφιοι του και μόνο για να κερδίσουν την χαλαρή ψήφο.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn