Το ’14 ο Σαρωνικός εξέλεξε δήμαρχο…Τώρα όλα άλλαξαν…!

    0
    45
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Στις δημοτικές εκλογές του 2014, τόσο την πρώτη Κυριακή όσο και την δεύτερη ο συνδυασμός του νυν δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό απο όλα τα δημοτικά διαμερίσματα στον Σαρωνικό.
    Την πρώτη Κυριακή πήρε 52,20 και την δεύτερη και καθοριστική Κυριακή ανέβηκε στο 54,29.
    Το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν τυχαίο και έχει πρόσωπα, λόγους και αιτίες που οι κάτοικοι του Σαρωνικού εμπιστεύθηκαν τον δήμαρχο.
    Αν μάλιστα ληφθεί υπ’ όψιν ότι τα αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα των Αθικίων δεν ήταν ικανοποιητικά για τον κ.Πνευματικό η διαφορά έγινε στα παραλιακά χωριά και αυξήθηκε την δεύτερη Κυριακή.
    Τότε η παράταξη Πνευματικού ήταν αρραγής και οι τοπικοί παράγοντες πέτυχαν μικρά εκλογικά θαύματα, με πρόσωπα που κανείς δεν περίμενε ότι θα στηρίξουν.
    Σήμερα η παράταξη Πνευματικού είναι πολυδιασπασμένη με τον Χρήστο Χασικίδη να είχε τον πρώτο λόγο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όλων. Η αποχώρηση Χασικίδη ανατρέπει τις ισορροπίες και δημιουργεί εντελώς νέα δεδομένα.
    Οι τοπικοί παράγοντες έχουν απομακρυνθεί απο τον δήμαρχο, ο οποίος θα στηριχθεί στους δύο αντιδημάρχους Κώστα Ζήμο και Ανδρέα Ζώγκο,(που δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλείς), στην ιδιαιτέρα του και σε γνωστό επιχειρηματία της περιοχής.
    Ο ισχυρός παράγοντας της περιοχής Αντώνης Παππάς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος.
    Μέχρι εκεί.
    Η περιοχή έχει μείνει χαρακτηριστικά πίσω σε έργα και φροντίδα και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει εντυπωσιακά μέχρι τις εκλογές.
    Οι κινήσεις του κ.Νανόπουλου στην περιοχή είναι ακόμα ασαφείς και δεν ακούγεται κάποια εντυπωσιακή μεταγραφή που θα βελτιώνε την θέση του.
    Ο Νίκος Σταυρέλης και στον Σαρωνικό θα είναι εξαιρετικά δυνατός, έχοντας μαζί του τοπικά στελέχη (γνωστά, ικανά και ηθικά), που θα δώσουν κλίμα υπεροχής στον Σαρωνικό και όχι μόνο στην παραλία αλλά και μέσα στα Αθίκια. με προσεγμένες επιλογές και σε άνδρες και σε γυναίκες.
    Η “μάχη του Σαρωνικού” είναι σε πλήρη εξέλιξη αλλά είναι δεδομένο ότι αυτή την φορά ο κ.Πνευματικός πρέπει να προσδοκά ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα και όχι τους θριάμβους του 2014…

    ΕΔΩ θα δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του 2014

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn