Δύναμη ψυχής | Πολλοί Έλληνες συνεχίζουν να πίνουν φρέντο παρά τη σφοδρή κακοκαιρία

0
21

Θαυμασμό αλλά και συγκίνηση προκαλεί η είδηση ότι κάποιοι Έλληνες συνεχίζουν να πίνουν φρέντο παρά την πρόσφατη επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα με έρευνα που έχει στη διάθεση του το Βατράχι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, χιλιάδες συμπολίτες μας επιδεικνύουν πρωτοφανές θάρρος απέναντι στο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, πίνοντας φρέντο καπουτσίνο ή εσπρέσσο στα καφέ της επικράτειας.

«Πίνοντας φρέντο ακόμα και όταν βρέχει ή κάνει κρύο δείχνουμε ότι η Ελλάδα αντέχει στα δύσκολα. Ας τα βλέπουν αυτά οι ξένοι» δηλώνει νεαρός θαμώνας ενός καφέ, που όπως λέει αψήφισε την κακοκαιρία για να πιει το αγαπημένο του ρόφημα.

«Όπως οι παππούδες μας δεν λύγισαν στα βουνά της Πίνδου έτσι και εγώ αρνούμαι να σταματήσω να πίνω φρέντο επειδή χάλασε ο καιρός» προσθέτει.

Σύμφωνα με την έρευνα, η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών δεν στάθηκε ικανή να κάμψει τη σιδερένια θέληση πολλών Ελλήνων για κρύο καφέ, ενώ κάποιοι δεν διστάζουν να καθίσουν ακόμα και σε τραπεζοκαθίσματα έξω από τα καφέ της χώρας, αναδεικνύοντας έτσι με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την Ελλάδα που αντιστέκεται.