Κυβέρι | Πετυχημένη η 1η «Γιορτή πορτοκαλιού»

0
98
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την 1η “Γιορτή πορτοκαλιού” διοργάνωσαν στο Κυβέρι Άργους τοπικοί φορείς , με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη αυτού του ΄΄θησαυρού ΄΄ της Αργολικής γης.

Έτσι δόθηκε η ευκαιρία με την ομιλία του Γεωργίου Ζακυνθινού, καθηγητή Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, να γίνουν γνωστά πολλά θέματα για την ποιοτική αξία του πορτοκαλιού και την καλλιέργεια του τόσο νόστιμου και ωφέλιμου καρπού- τοπόσημου της Αργολίδας.

Ιδιαίτερα πρέπει να τονιστεί η συμμετοχή πολλών οικογενειών και κυρίως, κυριών της κωμόπολης, που ετοίμασαν πλούσια εδέσματα και γλυκά με βάση το πορτοκάλι, τα οποία στη συνέχεια, απόλαυσαν όλοι όσοι κατέκλυσαν τον πολυχώρο εκδηλώσεων.

Η Γιορτή περιελάμβανε επίσης έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του Σχολείου, χορούς από την παιδική ομάδα του χορευτικού, προβολή ντοκιμαντέρ και λαχειοφόρο αγορά.

Η Γιορτή έκλεισε με την επίδειξη μαγειρικής με πορτοκάλι, από τον πολύ γνωστό και επιτυχημένο μάγειρα κ. Δημήτρη Παπαζυμούρη, που ήλθε να δημιουργήσει και να αναδείξει παράλληλα τον τόπο καταγωγής του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας (και άλλοι θεσμικοί παράγοντες ) ο οποίος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημασία της πρωτοβουλίας αυτής και στα οφέλη που έχει ως προς την προβολή του πορτοκαλιού της Αργειακής γης,

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn