Η Λαϊκή Συσπείρωση παρουσίασε τους υποψηφίους της

0
38
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Στις τοπικές εκλογές του Μάη, ψηφίζουμε-δυναμώνουμε παντού το ΚΚΕ. Ψηφίζουμε τα ψηφοδέλτια της «Λαικής Συσπείρωσης» στους δήμους της Αρκαδίας και την Περιφέρεια. Το πραγματικό δίλημμα είναι ένα: θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά ή θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, για να δυναμώσει η διεκδίκηση, η ελπίδα, ο στόχος της ριζικής ανατροπής».

Αυτό ήταν το μήνυμα που εξέπεμψαν, πριν από λίγο, απ’ την Τρίπολη και το Εργατικό Κέντρο, οι υποψήφιοι της «Λαικής Συσπείρωσης» στην Αρκαδία, κατά την εκδήλωση παρουσίασή τους.

Στην εκδήλωση, μίλησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Γόντικας, όπως επίσης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι.

Χαιρετισμό απεύθυναν οι Βαγγέλης Γούργαρης (υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης), Γιώργος Κατσιρούμπας (υποψήφιος δήμαρχος Μεγαλόπολης), Γιάννης Φράγκος (υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας), Νίκος Χείλαρης (υποψήφιος δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας) και Βασίλης Τετώρος (υποψήφιος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας).

Οι υποψήφιοι, επανέλαβαν ότι στις εκλογές, συγκρούονται δύο γραμμές: α) αυτή του ΚΚΕ που εκφράζει τα συμφέροντα των πολλών και β) αυτή των άλλων αστικών κομμάτων και της αστικής τάξης.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn