Σίγουρα δεν υπέγραψε ο Πνευματικός τέτοια απερισκεψία…!

0
1

Δεν μπορεί είναι αδύνατο.

Είναι αδιανόητο να έχει δεί ή να έχει υπογράψει ο κ.Αλέξανδρος Πνευματικός μία τέτοια ανακοίνωση που ξεπερνά κάθε όριο, παραλογισμού.

Πριν μερικές ημέρες το Isthmos.gr, αποκάλυψε ότι σε μία ανάρτηση της παράταξης του κ.Πνευματικού, ότι είχαν αγοραστεί (και τα μικρά παιδιά το ξέρουν) περίπου 500 LIKE, τα οποία γίνονται από ψεύτικα προφίλ ανά τον κόσμο…!

Και οι άσχετοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν αυτά τα προφίλ και απλά χρησιμοποιούνται για να δείχνουν…κίνηση, αφου πληρώσεις τις εταιρείες που τα δημιουργούν…

Αυτό είναι σύνηθες αλλα αυτό που είναι εντελώς τρελό είναι η αντίδραση του επιτελείου του κ.Πνευματικού, ο οποίος θεωρεί ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ (!!!!!!!!!), όσους γέλασαν με την αποκάλυψη ότι τα like έκαναν, Αφγανοί, Αραβες και..Πατρινοί…!

Τους βάπτισαν μάλιστα και Κορίνθιους πολίτες…για να δέσει το γλυκό…!

Το ακόμα πιο τραγικό είναι η παρακάτω ανακοίνωση που ευτελίζει την σημαντική πορεία του δημάρχου Κορινθίων στην αυτοδιοίκηση.

“Το τέλος του κατήφορου είναι ο πάτος λέει ο θυμόσοφος λαός. Και οι αντίπαλοι του κ. Αλέξανδρου Πνευματικού απέδειξαν άλλη μία φορά την ορθότητά του.

Αντί να απαντήσουν στην ουσία της ανάρτησης του Δημάρχου για την πορεία, το ποιόν και την πολιτεία του κ. Καρασάββα, επιδόθηκαν σε ρατσιστικές αναφορές. Αποκαλύφθηκαν.
Ο υφέρπων ρατσισμός τους βγήκε στην επιφάνεια και αποκάλυψε την επικίνδυνη στάση τους να χωρίζουν τους πολίτες σε κατηγορίες.

Τί είπαν οι κατήγοροι του κ. Αλέξανδρου Πνευματικού; Οτι στην ανάρτηση έκαναν like και Αλβανοί, Αραβες και… Πατρινοί και το εμφάνισαν ως μομφή.

Και αυθόρμητα κάθε δημότης θα θέσει το αμείλικτο ερώτημα αν πρόκειται για πολίτες δεύτερης κατηγορίας.Μία επικίνδυνη λογική και προσέγγιση η οποία δεν αντιμετωπίζει ισότιμα τους πολίτες. Επειδή όπως προείπαμε το τέλος του κατήφορου είναι ο πάτος, αναρωτιόμαστε ποιοι θα είναι αύριο οι πολίτες οι οποίοι θα γευτούν τις συνέπειες του διαχωρισμού και της απαράδεκτης ρατσιστικής αντιμετώπισης.

Για τον κ.Αλέξανδρο Πνευματικό και τους συνεργάτες του όλοι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Είναι δημότες του Δήμου Κορινθίων και έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις.Προειδοποιούμε τους εμφορούμενους από ρατσισμό κατηγόρους μας. Η διαίρεση των πολιτών σε διάφορες κατηγορίες, σε ανώτερους και κατώτερους, εκτός από ανήθικη είναι και επικίνδυνη. Θα μας βρουν απέναντι σε τέτοιες απαράδεκτες λογικές και πράξεις.Από τους δημότες της Κορίνθου ζητάμε να καταδικάσουν τις επικίνδυνες και αντιδημοκρατικές πρακτικές και αναφορές του ρατσισμού και  να τιμωρήσουν τους ρατσιστές αν δεν ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες του Δήμου μας.

Πορεία Ευθύνης-Αλέξανδρος Πνευματικός”

Δεν μπορεί να έχασε ο δήμαρχος την λογική του και είναι σίγουρο ότι θα αποσύρει αυτή την ανόητη ανακοίνωση….

Κάνει ένα σημαντικό προσωπικό αγώνα και είναι άδικο να του συμβαίνουν τέτοια…!

Ενα μεγάλο κομμάτι της Κορινθιακής κοινωνίας τον εμπιστεύεται και τον ακολουθεί, ακριβώς γιατί είναι ευφυής και ικανός και με τέτοια ολισθήματα δημιουργούνται μεγάλα θέματα…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here