Ολη η αλήθεια για τα ψεύτικα Likes στο Facebook

0
187
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Σκέφτεσαι Να Αγοράσεις Ψεύτικα Likes; Ξανασκέψου το!
Μόλις άνοιξες την σελίδα σου στο Facebook, ή ψάχνεις τρόπους για να την κάνεις δημοφιλή «εύκολα»;

Ψάχνοντας πληροφορίες για το πως θα χτίσετε την πιο επιτυχημένη σελίδα στο Facebook, θα δείτε πως είναι μία συνηθισμένη τακτική η αγορά ψεύτικων likes, με την φρούδα υπόσχεση πως η σελίδα σας θα φαίνεται πιο «έμπιστη» στους καινούριους επισκέπτες εφόσον θα έχει έναν μεγάλο αριθμό από οπαδούς. Αυτό μπορεί εν μέρει να είναι αλήθεια – και μόνο υποσυνείδητα τείνουμε να εμπιστευτούμε παραπάνω μία σελίδα ή υπηρεσία που έχει περισσότερους ακόλουθους, σε σχέση με το να δούμε έναν διψήφιο αριθμό – όμως η σκληρή πραγματικότητα είναι πως οι καρποί σας θα είναι ισάξιοι με τον κόπο που καταβάλατε για να αγοράσετε ψεύτικους ακόλουθους, μηδενικοί.

Αυτό συμβαίνει για παραπάνω από έναν λόγους:

  • Κατά 99% τα likes που αγοράσατε θα έρθουν από clickfarms*, ακόμα και αν διαλέξατε χώρες στις οποίες δεν υπάρχει έντονο τέτοιο φαινόμενο.
  • Συνεπώς, όλοι αυτοί οι καινούριοι ακόλουθοι θα έχουν μηδαμινή αλληλεπίδραση με την σελίδα και το υλικό σας.
  • Μικρότερη επίδραση από τους φαν της σελίδας σας, σημαίνει πως όλο και λιγότεροι από τους υπάρχοντες αληθινούς σας φαν, θα βλέπουν το υλικό που ανεβάζετε.
  • 1 άνθρωπος με αληθινό ενδιαφέρον για το υλικό σας, είναι πολυτιμότερος από 1000 «νεκρά» προφίλ, που η μόνη τους χρηστικότητα είναι να δείχνουμε πιο γνωστοί και να καταστρέφουμε την δυνατότητα επικοινωνίας με τους αληθινούς χρήστες.

*clickfarms ονομάζονται ομάδες ανθρώπων σε χώρες υπό ανάπτυξη, όπου πληρώνονται κατά μέσο όρο 1$ για κάθε 1000 like που κάνουν. Διατηρούν εκατομμύρια ψεύτικους λογαριασμούς, εγκατεστημένους σε όλες τις γωνίες του κόσμου.

Δυστυχώς Τα Προβλήματα Δεν Σταματάνε Εκεί!
Με πρώτη ματιά 1000 ψεύτικα like κοστίζουν 10€, ενώ 100 αληθινοί χρήστες 50€.

Με μία δεύτερη ματιά όμως έχετε σκεφτεί το τεράστιο μέγεθος αχρείαστου κόστους που βάζετε στην σελίδα σας; Η αγορά ψεύτικων like είναι ένα συμβόλαιο καταδίκης της σελίδας σας, που θα «σκοτώσει» τον αριθμό των ακόλουθων σας οι οποίοι βλέπουν τις αναρτήσεις σας οργανικά (δηλαδή δωρεάν, και επειδή έχουν δείξει ενδιαφέρον στην σελίδα σας και/ή το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών σας είναι ενεργοί απέναντι στην σελίδα σας), και θα σας αναγκάσει να πληρώνετε διαφημίσεις για κάθε ανάρτηση που κάνετε, αν θέλετε να ελπίζετε πως θα έχει ανταπόκριση!

Αντιθέτως, διατηρώντας μια υγιή και αληθινή σελίδα, οι πιθανότητες κάποιος να γίνει φαν σας, είναι πολύ κοντά στο αληθινό ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να αλληλεπιδρά με το υλικό σας, και να το βλέπει ξανά και ξανά χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε σε boosted posts.

Σκέφτεστε πως τα likes μέσω των Facebook Ads είναι ακριβά; Συλλογιστείτε τα παραπάνω και θα δείτε και μόνοι σας πόσο μεγάλη διαφορά έχει η απόκτηση ακολούθων με σοβαρές διαφημιστικές μεθόδους που στοχεύουν το άμεσα ενδιαφερόμενο κοινό του τομέα σας, σε σύγκριση με την τυφλή αγορά ψεύτικων φαν μέσω αμφίβολων υπηρεσιών.

Η Δύναμη Των ‘Αληθινών’ Like!
Ή Αλλιώς Γιατί Τα Facebook Ads Είναι Ο ΜΟΝΟΣ Τρόπος Για Να Διαφημιστείτε Αποτελεσματικά.

Στοχευμένο Κοινό: Αμέτρητες δυνατότητες για να εντοπίσετε το κοινό που αντιπροσωπεύει η σελίδα σας.

Αναλυτικά Αποτελέσματα: Ανακαλύψτε τι κάνετε καλά και τι όχι, και ποιες ηλικίες αλλά και πιό φύλο προτιμάει τον κάθε τύπο υλικού που προσφέρετε.

Αληθινοί Χρήστες: Άνθρωποι σαν εμάς, με καθημερινές ανάγκες, ανησυχίες και προβλήματα.

Δεν υπάρχει λόγος να «ξεγελάσετε» το Facebook, από την στιγμή που θέλετε να διαφημιστείτε και να πετύχετε στην πλατφόρμα του, η καλύτερη τακτική είναι να πάτε με τα νερά του – έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάζετε την στρατηγική σας και τις πρακτικές σας με κάθε αλλαγή στον αλγόριθμο. Τα πράγματα γίνονται πιο «δύσκολα» για τις σελίδες πλέον, καθώς οι χρήστες θέλουν να περνάνε περισσότερο χρόνο με υλικό που πραγματικά τους ενδιαφέρει.

Η 1η σας επιλογή είναι να συμβιβαστείτε με τους κανόνες του παιχνιδιού και να προσαρμοστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η 2η επιλογή είναι να απογοητευτείτε και να συνεχίσετε να εφαρμόζετε τις τακτικές που ξέρατε. Ποιά επιλογή νομίζετε πως θα είναι επιτυχημένη;

“Καλύτερα να αφήσετε τους ανταγωνιστές σας στα παλιά, ενώ εσείς δουλεύετε με τις εξελίξεις του σήμερα.”

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn