Τους κομμένους από το ψηφοδέλτιο περιμένει ο Τατούλης…!!!!!

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Περισσότεροι απο 50 Κορίνθιοι έχουν δηλώσει την πρόθεση τους, στην ΝΔ να είναι υποψήφιοι βουλευτές.

Απο αυτούς μόνο 2 ή 3 θα μπούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και οι υπόλοιποι θα μείνουν απ’ έξω…!

Τα στελέχη αυτά, που έχουν αυτοαναγορευθεί στελέχη δεν συζητούν τίποτα λιγότερο, απο τον ρόλο του Εθνοπατέρα και Εθνομητέρας…!

Η κοινή λογική λέει ότι αν 20 απο αυτά τα στελέχη έμπαιναν στον συνδυασμό του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, θα φτιαχνόταν ένας πολύ ισχυρός συνδυασμός αλλά κανείς δεν θέλει…να χάσει το όνειρο του βουλευτή, με αποτέλεσμα να αρνούνται μέχρι στιγμής, κάθε εμπλοκή….

Το αστείο του πράγματος είναι ότι όλοι διαδίδουν τάχα εμπιστευτική στήριξη τους απο τα κεντρικά του κόμματος και πιστεύουν ότι είναι σίγουροι υποψήφιοι9….

Το τραγικό του όλου θέματος όμως είναι ότι, οι περισσότεροι έχουν υποσχεθεί στον Πέτρο Τατούλη, ότι θα πάνε μαζί του…αν κοπούν απο το βουλευτικό ψηφοδέλτιο…!

Ετσι στο στρατόπεδο του Περιφερειάρχη, κάνουν τον σταυρό τους να ανακοινωθούν οι υποψήφιοι βουλευτές για να θερίσουν…τους πικραμένους…!

Αναμφίβολα στην ΝΔ γνωρίζουν τα ναζάκια…των υποψηφίων για υποψήφιους βουλευτές και έχουν το αντίδοτο, όπως διαβεβαιώνει τοπικός κομματικός παράγοντας.

Το σωστό θα ήταν όλοι όσοι σήμερα προβάρουν βουλευτικά κουστούμια και ταγέρ, να δοκιμαστούν στις περιφερειακές εκλογές, να βοηθήσουν το κόμμα τους και απο τους πρώτους σε σταυρούς να επιλεγούν οι υποψήφιοι βουλευτές.

Διότι αν δεν μπορείς να πάρεις 5-6.οοο σταυρούς σε μία χαλαρή ουσιαστικά εκλογική διαδικασία, τι θα πάρεις στην σκληρή διαδικασία των βουλευτικών εκλογών;

Ποιά είναι η χρησιμότητα για την ΝΔ ενός στελέχους των 2-3.000 σταυρών με δισταυρία μάλιστα;

Καμία απολύτως.

Θεωρούμε δεδομένο ότι αν η ΝΔ την Πέμπτη ανακοινώσει όπως λέει όνομα γυναίκας για το ψηφοδέλτιο Κορινθίας, θα ακολουθήσει πολύ πίκρα και κάποιοι θα ανακαλύψουν…το όραμα του Πέτρου….!

Τα καλύτερα έρχονται…

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn