Διαγραφές | Καλεί σε απολογία τους περιφερειακούς η ΝΔ….!

    0
    13
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Η άγνοια και η απειρία στην πολιτική πληρώνεται.

    Οσοι θεωρούν ότι η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν την δυνατότητα να επιβάλουν σε κομματικό επίπεδο την απόφαση της ηγεσίας, είναι πολύ μακριά νυχτωμένοι.

    Είναι σίγουρο ότι  δεν τρελάθηκε ο Μητσοτάκης και είπε για να κάνει χαβαλέ, να χάσει την περιφέρεια Πελοποννήσου, την οποία δυνητικά μπορούσε να εξασφαλίσει με τον Πέτρο Τατούλη, είναι απαραίτητο κάποια στιγμή να απαντηθεί το πολιτικό ερώτημα γιατί ο Πρόεδρος της ΝΔ, ρισκάρει τόσο πολύ.

    Τι ξέρει ή τι προσδοκά που δεν το ξέρουν οι υπόλοιποι;

    Αυτό ας το λύσουν όσοι εμπλέκονται στις περιφερειακές εκλογές.

    Χθες όμως μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε, τους δεξιούς Περιφερειακούς συμβούλους, που παρέμειναν μέχρι τώρα πιστοί στην “Νέα Πελοπόννησο” και προσωπικά στον Τατούλη.

    Απο την οδό Πειραιώς έφτασε σε όλους τους Νεοδημοκράτες περιφερειακούς συμβούλους επιστολή απο την ΝΔ η οποία τους  ζητά να απολογηθούν κομματικά για την άρνηση τους να υπερασπιστούν την επιλογή του Παναγιώτη Νίκα.

    Ως γνωστόν αυτό είναι ο προάγγελος των διαγραφών που έρχονται με ταχύτητα, για τους περιφερειακούς συμβούλους, μέλη του κόμματος και που τους θέτουν εκτός διαδικασιών.

    Κάποιοι περίμεναν τις διαγραφές αυτές, ενώ άλλοι έπεσαν σε περίσκεψη…

    Ολοι θα χρεωθούν προσωπικά την ήττα στην Πελοπόννησο αν τελικά αυτή έρθει.

    Δεν είναι για όλους το αντάρτικο και κάνει κρύο…μακριά απο το κομματικό μαντρί, την στιγμή μάλιστα που η ΝΔ είναι προ των πυλών της κυβέρνησης…

    Κάποιοι είναι ήδη έτοιμοι να πάνε προς τους δήμους για να γλυτώσουν τις πιέσεις ενώ άλλοι θα διαγραφούν με τιμή και δόξα…!

    Οι διαγραφές πάντως έρχονται….

     

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn