Οι κορυφαίες σκηνές πόκερ που είδαμε ποτέ στο σινεμά

0
56
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είτε μιλάς με τον Chip Reese και τον Phil Hellmuth είτε με τους γραφικούς τύπους που στα φιλικά τραπέζια φοράνε γυαλιά ηλίου (ναι, υπάρχουν) όλοι θα συμφωνήσουν πως το πόκερ έχει κάτι το ξεχωριστό. Μυστήριο, ρομαντισμός, ίντριγκα και αγωνία δίνουν ραντεβού στην τσόχα στο ενδεχομένως πιο «αντρικό» παιχνίδι που φτιάχτηκε ποτέ.

Κι αυτό γιατί δεν είναι απλά ένα τυχερό παιχνίδι, αλλά και ικανοτήτων. Απαιτεί εξυπνάδα, αυτοπεποίθηση (αλλά όχι αλαζονεία) και μια σύνδεση με την σκοτεινή σου πλευρά, προκειμένου να πετύχεις.

Και οι παρακάτω 10 ταινίες κατάφεραν την κέντα με τον καλύτερο τρόπο.

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Από όλες τις ταινίες της λίστας, το «Δυο καπνισμένες κάννες» (όπως μεταφράστηκε η ταινία του 1998) του Guy Ritchie περιέχει τις λιγότερες δυνατές σκηνές πόκερ. Συγκεκριμένα, περιγράφεται μόνο μια άτσαλη παρτίδα που όμως καταφέρνει –πέραν του ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά γυρισμένη σκηνή και σημαντική για την πλοκή του φιλμ– να περικλείει όλη την ουσία του παιχνιδιού.

California Split

Μπορεί στους περισσότερους να είναι σχεδόν άγνωστη η ταινία του 1974, ωστόσο η σκηνοθεσία της από τον Robert Altman είναι καταπληκτική. Πρωταγωνιστούν οι George Segal και Elliot Gould που υποδύονται δυο παίκτες με τελείως διαφορετικό background και καταλήγουν να παίζουν σε ένα παιχνίδι με τον θρύλο Amarillo Slim. Το California Split περιγράφει με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο την συγκίνηση αλλά και την απελπισία που μπορεί να δημιουργήσει σε κάποιον το ίδιο το πόκερ.

The Gambler

Ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ο «Παίκτης» του Dostoyevsky, αποτέλεσε τη βάση για την ταινία του 1974, στην οποία πρωταγωνιστεί ο πάντοτε γαμάτος James Caan. Υποδύεται έναν καθηγητή λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης που μπλέκει με τον τζόγο και δανείζεται από οποιονδήποτε μπορεί, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων ζόρικων τύπων. Στο «The Gambler» υπάρχουν πολλές σκηνές πόκερ που διασκεδάζουν όλους όσους ασχολούνται με το παιχνίδι. Fun fact: Υπήρξε remake της ταινίας το 2014 με τον Mark Wahlberg, αλλά αν πρέπει να επιλέξεις μια από τις δύο προτίμησε την πρώτη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn