Οι κανόνες του καλού αντρικού ντυσίματος που οφείλεις να ακολουθείς

0
25
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είναι κάποιοι άντρες που το κάνουν να φαίνεται παιχνιδάκι. Για εκείνους είναι τόσο εύκολο να ντύνονται «στην πένα» κάθε φορά που ξεμυτίζουν από το σπίτι τους -λες και έχουν κάποιον στιλίστα κρυμμένο στη ντουλάπα τους- όσο για σένα να φορέσεις μια φόρμα και ένα t-shirt και έξω από την πόρτα.

Σου δίνουν την εντύπωση ότι γνωρίζουν πολύ καλά τι τους «πάει» και τι όχι και η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Απεναντίας, εσύ παλεύεις να καταλάβεις, κοιτώντας σε στον καθρέπτη, αν το πουκάμισο που φοράς ταιριάζει με την γραβάτα που κρατάς στο χέρι.

Προτού αρχίσεις να κατηγορείς τον εαυτό σου για το πόσο ανίδεος είσαι και πολλά άλλα τέτοια υποτιμητικά σχόλια, σου υπενθυμίζουμε ότι δεν φταις εσύ. Από μικρό παιδί όλοι σου μαθαίνουν πώς να ντύνεσαι. Κανένας πώς να ντύνεσαι καλά.

Εδώ θα βρεις λοιπόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους κανόνες του καλού αντρικού ντυσίματος που οφείλεις να ακολουθείς. Τα εννέα καλά κρυμμένα μυστικά του να ντύνεσαι σωστά από την κορυφή μέχρι τα νύχια, χωρίς να παίζεις κάθε φορά κορώνα γράμματα το στυλ σου.

Το ρούχο πρέπει να το φοράς, όχι να σε φοράει

Από τη στιγμή που σου έχουν μάθει λοιπόν να ντύνεσαι και όχι να ντύνεσαι καλά, φυσικό και επόμενο λοιπόν να επιλέγεις κομμάτια που δεν τα φοράς, αλλά σε φοράνε. Που η προσωπικότητα, το στυλ και το σώμα σου χάνονται μέσα σ’ αυτά, αντί να αναδεικνύονται. Γιατί ο σκοπός αυτός είναι: μέσα από τις ενδυματολογικές σου επιλογές να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό.

Αντί λοιπόν να φορέσεις ένα κοστούμι που δεν νιώθεις καλά μέσα σ’ αυτό, προτίμησε να «παίξεις μπάλα» με ένα smart casual look, που θα νιώθεις ο εαυτός σου. Σκούρο τζην σε κλασική γραμμή ή chino, ένα t-shirt, ένα navy blazer και ένα ζευγάρι loafers ή sneakers και θα είσαι ντυμένος για κάθε περίσταση, που προαπαιτεί να ντυθείς καλά.

Ένα ρούχο που σου ταιριάζει γάντι είναι προτιμότερο από δέκα που δεν σου κάθονται καλά

Δύο είναι οι χρυσοί κανόνες του καλού ντυσίματος: η ποιότητα και η καλή εφαρμογή. Οι περισσότεροι συνηθίζουν να εφιστούν την προσοχή τους στον πρώτο, παρά στον δεύτερο. Κι όμως, ένα κομμάτι που κάθεται άψογα στο σώμα σου, ακόμη κι αν δεν είναι πρώτης ποιότητας, μπορεί να δείχνει πολύ καλύτερο από ένα που είναι «τα ‘χει τα λεφτά του», αλλά είτε σου είναι στενό, είτε χωράει άλλος ένας σαν κι εσένα μέσα.

Αποφεύγοντας τα χρώματα, το ντύσιμο γίνεται πιο εύκολο

Κακά τα ψέματα, η ζωή σου θα ήταν πολύ πιο εύκολη ή καλύτερα το ντύσιμό σου αν υπήρχαν τα βασικά χρώματα και μόνο αυτά: μαύρο, λευκό, μπλε, καφέ και οι αποχρώσεις τους. Έλα όμως που στον τροχό των χρωμάτων υπάρχουν δεκάδες αποχρώσεις, που ούτε καν φανταζόσουν ότι υπάρχουν. (Άκου εκεί κόκκινο βουργουνδίας).

Να θυμάσαι λοιπόν το εξής: Τις ημέρες που αισθάνεσαι ότι δεν το ‘χεις, απέφυγε να επιχειρήσεις να συνδυάσεις χρώματα. Θα ταλαιπωρηθείς περισσότερο και το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι -το πιθανότερο- το επιθυμητό.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn