Το άρωμα – φόρος τιμής στην αιώνια αντρική γοητεία

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Πώς μπορεί κάποιος να κρατήσει τη νύχτα; Ποιο άρωμα έχει αυτή την ατέρμονη και μυστηριώδη ιδιότητα;», αναρωτήθηκε ο Philippe Starck, ιδρυτής του οίκου αρωμάτων Starck και σκέφτηκε: «Τη νύχτα, ονειρεύομαι. Ζω καταστάσεις που δεν κατανοώ απόλυτα. Εξερευνώ μέρη τα οποία δε γνώριζα, αποκαλύπτοντας απίστευτους νέους κόσμους… Στη σκοτεινή ομορφιά της νύχτας, ο άντρας είναι μόνος απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό. Αντιμετωπίζοντας τους δικούς του προβληματισμούς, ο ίδιος θέτει ερωτήματα προσπαθώντας να διερευνήσει τις βαθύτερες πτυχές του.Με σεμνό και σοβαρό τρόπο, συγκρίνει τον εαυτό του με κάτι αμέτρητο, κάτι πέρα από την ύπαρξη του, μια διαδικασία κατά την οποία αναδύεται μια γοητευτική, μαγευτική εσωτερική σκιά».

Με αφορμή αυτές τις φευγαλέες σκέψεις, ο Γάλλος σχεδιαστής και ιδρυτής του οίκου αρωμάτων Starck αποφάσισε να δημιουργήσει το Peau de Nuit Infinie, μετατρέποντας έναν ενθουσιασμό σε συναίσθημα. Το νέο αντρικό άρωμα που έρχεται να προστεθεί στην υπάρχουσα συλλογή αρωμάτων του brand (StarckParis.Peau, Peaude Soie, Peau de Pierre και Peaud’Ailleurs).

Η δημιουργία του Peau de Nuit Infinie

Ευρέως γνωστή αρωματοποιός, που χαρακτηρίζεται για την τόλμη της, «γεννώντας» αρώματα με εκχύλισμα από ρίζες, ξύλο και σίδηρο, η Delphine Lebeau συνεργάστηκε με τον οίκο Starck για τη δημιουργία του Peau de Nuit Infinie, έτσι όπως το είχε οραματιστεί ο Philippe Starck.

«Προκειμένου να καταφέρω να μεταδώσω αυτό το όραμα, έπρεπε πρώτα να εισχωρήσω στον κόσμο των συναισθημάτων του Starck. Κάθε μια από τις επιλογές μου, καθοδηγείται από το συναίσθημα, που στη συνέχεια μεταφράζεται σε αντίστοιχες πρώτες ύλες. Το άρωμα Peau de Nuit Infinieαποκαλύπτει το βάθος μια σκοτεινής, αδιαπέραστης και αξέχαστης νύχτας. Πέρα από τις σκοτεινές σκιές, το άρωμα της είναι ένα ταξίδι εσωστρέφειας με αμέτρητες δυνατότητες», σημειώνει η ίδια.

Τα χαρακτηριστικά του Peau de Nuit Infinie

Το περγαμόντο σε συνδυασμό με το ξύλο και το λεμόνι, δημιουργούν ένα έντονο και αναζωογονητικό άρωμα, που αποτίει φόρο τιμής στην αιώνια ομορφιά, με μια ζωικήκαι βελούδινη αίσθηση καθώς και μια πυκνή, σκοτεινή και αισθησιακή τρυφερότητα.

Η σωστή χρήση του Peau de Nuit Infinie

Αρωμάτισε με το Peau de Nuit Infinie στο εσωτερικό των καρπών και των αγκώνων, όπως επίσης και στον λαιμό.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn