Ούτε με λάσπη δεν μπορούν να σταματήσουν τον Μανάβη πλέον…!

0
1

Την Κυριακή το μεσημέρι ο Θανάσης Μανάβης, κατέθεσε στο πρωτοδικείο Κορίνθου, ένα εξαιρετικά ισχυρό ψηφοδέλτιο και πλέον μπήκε στην τελική ευθεία, με τις πλέον αισιόδοξες προοπτικές.

Στον δήμο Βέλου-Βόχας έχει εδώ και καιρό παγιωθεί η άποψη, ότι Παπακυριάκος και Μανάβης θα λύσουν τις διαφορές τους την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Η διαρκώς αυξανόμενη δυναμική που παρουσιάζει ο συνδυασμός Μανάβη, έχει τρομοκρατήσει τους γνωστούς κύκλους και γίνεται προσπάθεια με λάσπη και αθλιότητες να ανακοπεί η πορεία.

Λάσπη και όπου πιάσει.

Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ…!!!!

Στο Ζευγολατιό υπάρχει ως γνωστόν σοβαρό πρόβλημα με τους Ρομά. Πρόβλημα σχέσεων αλλά και ουσίας.

Ο δήμος που 9 χρόνια έχει τους Ρομά στην εξαθλίωση και την απομόνωση, στις εκλογές με τους γνωστούς και τις ΓΝΩΣΤΕΣ θα προσπαθήσει και πάλι με 20ευρα να τους εξαγοράσει.

Πρόσφατα στου Κουτρουμπή μαζεύτηκαν οι Ρομά και εκεί οι φίλοι του κ. Παπακυριάκου, φώναζαν ότι ο «Μανάβης  είναι ρατσιστής»….μοίραζαν και φυλλάδια…!

Ένα βρώμικο και χοντρό παιχνίδι για τους περίπου 600 ψήφους των Ρομά.

Από πού προκύπτει ότι Θανάσης Μανάσης είναι ρατσιστής;

Από πουθενά αλλά για να κτυπηθεί πρέπει να τον φέρουν αντιμέτωπο με τους Ρομά…!

Αλήθεια ποια είναι η γνώμη του κ.Παπακυριάκου για τους Ρομά;

Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΔΕΝ «ΠΑΤΑ» ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ

Το λένε αυτό τα παπαγαλάκια του δημάρχου ο οποίος για να μην ξεχνιόμαστε δεν μπόρεσε να κλείσει το τοπικό του Ζευγολατιού και αναγκάστηκε να επιστρατεύσει ακόμα και αλλοδαπούς, προκειμένου να διασώσει τα προσχήματα.

Στο Ζευγολατιό ο Μανάβης κατεβάζει το καλύτερο ψηφοδέλτιο που έχει κατέβει τα τελευταία 30 χρόνια και μάλιστα πολυσυλλεκτικό.

Οικογένειες που για πρώτη φορά στην ιστορία συνυπάρχουν σε ψηφοδέλτιο.

-Νίκος Ραχανιώτης

-Τάκης Κατσιφώλης

-Μιχάλης Λούτας

-Γιώργος Μπούλιας

-Ντίνος Κουτσουμπέλας

-Σπύρος Γκαραβέλος

-Ραπανάκη Βασιλική

-Νάντια Μαγγίνα

-Παναγιώτης Λυμπερόπουλος

Είναι μερικά από ονόματα μέσα από το Ζευγολατιό,που δίνουν την μάχη του σταυρού..!

Την ίδια στιγμή που ο Μανάβης κατεβαίνει πάνοπλος στο Βέλο και μάλιστα με ισχυρά και ανταγωνιστικά ψηφοδέλτια, προσπαθούν να μειώσουν την εκλογική επιρροή του.

Όμως δεν είναι εύκολο αυτό γιατί όπως λένε πλέον όλοι ο κόσμος έχει πάρει τις αποφάσεις του και έχει καλή μνήμη, που δεν αλλάζει με λάσπη…!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here