Τα κομμάτια των Zara που έχεις ανάγκη φέτος

0
160
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Διακριτικά αλλά απόλυτα απαραίτητα, είναι σαν τον αθόρυβο εργαζόμενο μιας εταιρείας, που βγάζει τον μεγαλύτερο όγκο της δουλειάς χωρίς να το διατυμπανίζει. Πάνω σε αυτά τα κομμάτια από τα Zara θα χτίσεις τις εμφανίσεις του υπόλοιπου χειμώνα, αφού είναι άνετα, εύκολα σε συνδυασμούς, ζεστά και αντικατοπτρίζουν πιστά τις φετινές τάσεις.

Ακόμα και αν κάποιο από αυτά το φορέσεις μόνο για μία σεζόν (που δεν το νομίζουμε, μάλλον θα συνεχίσεις και του χρόνου), θα έχεις κάνει την καλύτερη επένδυση αφού θα σε συνοδεύει σχεδόν κάθε μέρα. Ανακάλυψε λοιπόν τις επόμενες αγορές σου και πώς θα τις υποδεχτείς με τον ιδανικό τρόπο στο ντύσιμό σου.

Καρό μπλέιζερ: Τα καρό είναι φέτος πολύ στη μόδα, το ίδιο και τα μπλέιζερ, ιδιαίτερα αν ανήκουν σε ένα κοστούμι. Αυτό το σακάκι παντρεύει τις δύο τάσεις και αναβαθμίζει αυτόματα κάθε εμφάνιση στο γραφείο σου, ακόμα και αν το συνδυάσεις με casual τζιν και T-shirt.

Αγόρασέ το εδώ.

Καρό μπλέιζερ, www.zara.com, 29,95 EUR

Μαύρο τζιν: Το συγκεκριμένο, σε ίσια γραμμή με ξέφτια, ταιριάζει με όλα τα ρούχα του χειμώνα και, επιπλέον, αφαιρεί πόντους από την περιφέρεια, χάρη στη σκουρόχρωμη απόχρωσή του. Μη διστάσεις να το συνδυάσεις ακόμα και με ένα τοπ σε έντονο χρώμα, όπως καναρινί ή φιστικί.

Αγόρασέ το εδώ.

Μαύρο τζιν με ξέφτια, www.zara.com, 39,95 EUR

Διάφανο τοπ: Σέταρέ το με ένα αμάνικο μπλουζάκι ή ακόμα και με ένα αθλητικό σουτιέν και πρόσθεσε μια πινελιά θηλυκότητας και επισημότητας στις βραδινές εμφανίσεις σου. Ιδιαίτερα φέτος, που οι διαφάνειες παίζουν δυνατά.

Αγόρασέ το εδώ.

Μπλούζα που συνδυάζει ύφασμα με τούλι, www.zara.com, 15,95 EUR

Μίντι φούστα: Οι μίντι ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο. Η συγκεκριμένη μάλιστα μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, με πουκάμισο ή ένα λεπτό πουλόβερ.

Αγόρασέ την εδώ.

Μίντι φούστα με τσέπη, www.zara.com, 25,95 EUR

Παντελόνα: Θεωρείται το νέο τζιν και χαρίζει απίστευτη άνεση κινήσεων. Αντιμετώπισέ τη σαν μια μίντι ή μάξι φούστα, ανάλογα με το μήκος της, φορώντας την πάνω από μια λεπτή μπλούζα και τονίζοντας έτσι τη μέση σου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn