Dolce & Gabbana | Είναι η τελευταία εμμονή;

0
57
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ του οίκου Dolce&Gabbana περιλαμβάνει μια παλέτα με ζωηρά χρώματα και αποχρώσεις, εμπνευσμένα από το Capri, εκεί που το μπλε της θάλασσας συναντά το χρυσό του ήλιου. Την έχουμε βάλει στη wishlist του καλοκαιριού για πολλούς λόγους, όπως το Miss Sicily κραγιόν στην απόχρωση Gaetana, που χαρίζει στα χείλη μια λαμπερή λάμψη. Μπορεί να φορεθεί τόσο μόνο του, όσο και συνδυαστικά με την απόχρωση Angela 420 για ένα πορτοκαλί αποτέλεσμα ή το Maria 600 για πιο έντονο κόκκινο. Η καραμελένια απόχρωση του Antonia ταιριάζει μοναδικά σε μαυρισμένες επιδερμίδες.

Για αντίστοιχη χρωματική ένταση στα δάχτυλα, ιδανική επιλογή αποτελεί το Nail Lacquer Mandarino σε πορτοκαλί απόχρωση, ενώ για ένα πιο απαλό χρώμα, ιδανική επιλογή αποτελεί το Anice στην απόχρωση της μέντας.

Σκιά ματιών Perfect Mono Eyeshadow στην απόχρωση Copper

Βερνίκια νυχιών Anguria, Anice και Mandarino

Από τη συλλογή αγαπήσαμε και το Ιtalian Zest Healthy Glow Stick, που αποτελεί τον πρωταγωνιστή της σειράς. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και χαρίζει στην επιδερμίδα φυσική λάμψη που διαρκεί όλη μέρα. Η πιο σκούρα απόχρωση, η Bronze, δίνει ένα ζεστό αποτέλεσμα, ενώ η πιο ανοιχτή, η Shimmer, δίνει χαρίζει χρυσή λάμψη.

Ιtalian Zest Healthy Glow Stick

Κραγιόν Miss Sicily στις αποχρώσεις Gaetana και Angela

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn