Τα έξι υπέροχα κομμάτια του φετινού χειμώνα

0
47
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ανάμεσα στις άπειρες τάσεις που γεννιούνται ή που επιστρέφουν κάθε σεζόν, καλούμαστε να ξεχωρίσουμε εκείνες στις οποίες αξίζει να επενδύσουμε κάτι παραπάνω: εκείνες που έχουν προοπτικές να φορεθούν και μέσα στα επόμενα χρόνια. Ιδιαίτερα τώρα στις γιορτές, που τα καταστήματα είναι γεμάτα από λαμπερά, ακαταμάχητα κομμάτια, είναι αληθινή πρόκληση το να διακρίνουμε ανάμεσά τους τις αγορές με διαχρονική ποιότητα και αισθητική, αντί να ξοδέψουμε μια περιουσία σε κάτι που θα αποχαιρετήσουμε με το τέλος του φετινού χειμώνα.

Στα παρακάτω ρούχα και αξεσουάρ ωστόσο μπορείς να επενδύσεις ανεπιφύλακτα, ακόμα και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από το δώρο των γιορτών σου. Γιατί έρχονται με την υπόσχεση να σε κρατήσουν ζεστή και κομψή για πολλά-πολλά χρόνια. Μια υπόσχεση ανεκτίμητης αξίας.

Καμηλό παλτό. Ένα από τα λίγα αληθινά διαχρονικά πανωφόρια. Αρκεί να το φορέσεις πάνω από οτιδήποτε, ακόμα και ένα παλιό T-shirt και τζιν, για να προσθέσεις στο ντύσιμό σου κλασική ποιότητα.

Αγόρασέ το εδώ.

Παλτό σε ανδρικό κόψιμο, www.zara.com, 59,95 EUR

Ζεστά κασκόλ. Ένα μάλλινο κασκόλ σε ουδέτερο χρώμα φοριέται με τα πάντα, δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με τον όγκο του και, το κυριότερο, σε κρατάει ζεστή ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Αγόρασέ το εδώ.

Κασμιρένιο κασκόλ, Acne Studios, www.shopbop.com, €368.26

Μπότες με επένδυση. Εδώ και χρόνια τα χειμερινά παπούτσια μας προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στη ζεστασιά, την άνεση και το στυλ. Οι μπότες με γούνινη επένδυση λοιπόν, δερμάτινες ή από συνθετικό δέρμα, περπατούν με άνεση πάνω σε αυτό το τεντωμένο σκοινί.

Αγόρασέ τις εδώ.

Σουέτ μπότες με γούνινη επένδυση, Rag & Bone, www.revolve.com, 612,55€

Κασμιρένια πουλόβερ. Είναι μαλακά, είναι ζεστά και προσθέτουν μια αίσθηση πολυτέλειας, ακόμα και αν προέρχονται από κάποια οικονομική αλυσίδα καταστημάτων.

Αγόρασέ το εδώ.

Πουλόβερ από 100% κασμίρι, www.massimodutti.com, 99.95 €

Καλά γάντια. Αν δεν έχεις την τάση να χάνεις διαρκώς τα γάντια σου, αξίζει να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι δερμάτινα, που εκτός από ζεστά είναι αδιάβροχα και ιδιαίτερα στιλάτα. Που θα σου δώσουν κάτι από την κομψότητα μιας σταρ του Χόλιγουντ.

Αγόρασέ τα εδώ.

Δερμάτινα γάντια, Agnelle, www.net-a-porter.com, €145

Γούνινο πανωφόρι. Ένα τζάκετ από faux γούνα είναι φέτος δυνατή τάση, που κάνει ακόμα και το πιο καθημερινό λουκ να δείχνει εντυπωσιακό, πολυτελές, θεατρικό. Και είναι απολαυστικά ζεστό. Ένα καλό κομμάτι από ψεύτικη γούνα μπορεί να γίνει μέρος της οικογενειακής κληρονομιάς σου, σαν τη vintage πλέον δερμάτινη τσάντα της γιαγιάς σου.

Αγόρασέ το εδώ.

Τζάκετ από faux γούνα, www.stories.com, £85
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn