Οι 4 τάσεις που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το 2019

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με το που υποδεχόμαστε το νέο έτος, εμείς οι γυναίκες αισθανόμαστε πιο έντονα την ανάγκη να ανανεώσουμε το στυλ μας, τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Εξάλλου, βαριόμαστε εύκολα και θέλουμε να δείχνουμε ανανεωμένες, φρέσκες και λαμπερές όλο το χρόνο. Και κάπως έτσι, πειραματιζόμαστε με τις αποχρώσεις και τα μήκη στα μαλλιά από τη μία και από την άλλη δε φοβόμαστε να υποκύψουμε σε νέες αλλαγές, όσον αφορά το προσωπικό μας στυλ.

Σύμφωνα με τους fashion experts αυτά είνα τα trends που αποχαιρετάμε οριστικά μαζί με το 2018 και δε βγάζουμε από την ντουλάπα μας τη νέα χρονιά, ούτε για πλάκα.

1. Statement t-shirts

Καλό θα ήταν να μη φοράτε μπλουζάκια με logos σαν κι’ αυτά: ‘I ‘m fabulous’, ‘I would rather date myself’ ή ‘We are all feminists’ ούτε στο γυμναστήριο, καθώς είναι πλέον out of fashion. Τη θέση τους παίρνουν πιο μίνιμαλ t-shirts και λιγότερο glamorous tops.

1. Statement t-shirts

2. Pom pom και κρόσσια σε τσάντες και αξεσουάρ

Όσο κι αν εμείς οι γυναίκες αγαπάμε τα pom pom σε τσάντες και αξεσουάρ, δυστυχώς αυτή τη χρονιά θα πρέπει να τα αφήσουμε στην άκρη. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε με τα κρόσσια σε δερμάτινα είδη, όπως μπότες και backpacks.

2. Pom pom και κρόσσια σε τσάντες και αξεσουάρ

3. Υπερμεγέθη κοσμήματα

Τα υπερβολικά μεγάλα κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια αποχωρούν σιγά σιγά για να δώσουν τη θέση τους σε πιο λεπτεπίλεπτα αξεσουάρ, τα οποία αναδεικνύουν τη γυναικεία φινέτσα.

3. Υπερμεγέθη κοσμήματα

4. Yπερβολικά ψηλά τακούνια

Ξεχάστε τα 15ποντα, ακόμα κι εάν το ύψος σας επιτρέπει να τα φοράτε. Το τακούνι σιγά σιγά αρχίζει να χαμηλώνει. Εξάλλου είναι γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες στην καθημερινότητά τους επιλέγουν sneakers και flat shoes για τις εντυπωσιακές streetstyle εμφανίσεις τους.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn