Το κίτρινο του φθινοπώρου το αγαπημένο σου χρώμα για τη σεζόν

0
349
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Έχουμε μιλήσει αρκετά για το κίτρινο χρώμα, ειδικά το καλοκαίρι που πέρασε. Από τους celebrities που έδειξαν ξεκάθαρα την προτίμησή τους σε αυτό, μέχρι και τις fashionistas που το αποθέωσαν σε μονοχρωμίες αλλά και σε απίθανους συνδυασμούς στο street style, το κίτρινο μπήκε στο στιλ σου. Έμαθες να το φοράς, να το συνδυάζεις και νομίζω κατάλαβες πια κι εσύ ότι πρόκειται για ένα χρώμα που μπορεί πολύ εύκολα να υπάρχει στην ντουλάπα σου και μάλιστα να έχει συχνή χρήση.

Το φθινόπωρο λοιπόν, δεν είναι δυνατόν να σβήσει η μαγεία του κίτρινου. Μπορεί να αλλάξουν λίγο οι τόνοι του και οι υφές του, οι αποχρώσεις του να διαφοροποιηθούν αλλά δεν παύει να είναι ένα από τα basics στην παλέτα της σεζόν. Θα δεις και μόνη σου ότι θα σου φανεί πολύ χρήσιμο αφού είναι ιδανικό για τους συνδυασμούς με τις καφέ αποχρώσεις που είναι στη μόδα, αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό με την νέα γενιά του καρό και σαφώς έχει πολλά ακόμα χαρακτηριστικά που θα ανακαλύψεις με τον καιρό.

Προς το παρόν, μπορείς να κάνεις την αρχή και να το φορέσεις με τον πιο απλό αλλά και στιλάτο τρόπο.

Αρχικά, ο πιο εύκολος και πολύ πρακτικός τρόπος για να εντάξεις το κίτρινο στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα είναι με ένα παντελόνι. Σου δίνει την επιλογή για τόσους συνδυασμούς που θα το φοράς από το πρωί ως το βράδυ.

Κίτρινο παντελόνι με ρεβέρ, Benetton – 49,95€Ένα τέτοιου είδους παντελόνι σε ίσια γραμμή θα δεις ότι θα χρησιμοποιηθεί αρκετά αυτή τη σεζόν.

Καρό σακάκι, Mango – 79,99€Έπειτα, ο πιο κομψός συνδυασμός, τόσο χρωματικά, όσο και στιλιστικά είναι να συνδυάσεις το κίτρινο παντελόνι σου με ένα καρώ σακάκι σε καφέ αποχρώσεις, το οποίο ομολογουμένως θα ταιριάξει με πολλά ακόμα ρούχα της ντουλάπας σου.

Silk top, IntimissimiΤέλος, μία τριχρωμία σε ένα τέτοιο outfit είναι κάθε άλλο παρά παράταιρη. Δοκίμασε να φορέσεις ένα lingerie top μέσα από το σακάκι σου που θα δώσει έναν πιο κομψό χαρακτήρα στο σύνολο.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn