Τα fashion items που επιστρέφουν από το παρελθόν

0
54

Τα 80s είναι από τις πιο αγαπημένες δεκαετίες της μόδας, καθώς χαρακτηρίζονται από μία χαρούμενη υπερβολή. Είναι η εποχή, όπου όλα επιτρέπονταν στιλιστικά. Και απ’ ότι φαίνεται και φέτος έχουν την “τιμητική” τους, καθώς ορισμένες εκκεντρικές τάσεις μπορεί να μας συστήθηκαν τότε, αλλά φέτος κάνουν δυναμικό comeback.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε αυτά τα fashion trends, τα οποία επιστρέφουν για να χρωματίσουν τη μονότονη ενδυματολογική μας ρουτίνα.

Το blazer dress
Σίγουρα το έχουμε δει σε εμφανίσεις celebrities του εξωτερικού και θα συνεχίζουμε να το βλέπουμε και σε εγχώριες κυρίες. Το tuxedo dress ή αλλιώς blazer dress θυμίζει ανδρικό σακάκι, αλλά έχει τη θηλυκότητα ενός little dress. Είναι κλειστό στο πάνω μέρος, κουμπώνει σταυρωτά μπροστά και χάρη του μήκους του αναδεικνύει τα γυναικεία πόδια, καθώς τα κάνει να φαίνονται πιο μακριά. Ένα ιδανικός συνδυασμός είναι να το φορέσεις με γόβες stiletto ή ψηλοτάκουνα πέδιλα και πολύ εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Σε κάθε περίπτωση, επιστρέφει από το παρελθόν για να κλέψει τις εντυπώσεις.

Το tuxedo dress ή αλλιώς blazer dress θυμίζει ανδρικό σακάκι, αλλά έχει τη θηλυκότητα ενός little dress.

Oι φαρδιές ζώνες συνδυασμένες με σακάκια
Το τρικ που λατρεύουν οι fashionistas, θα μεταμορφώσει όλα τα σακάκια σου σε άκρως θηλυκά κομμάτια, τονίζοντας την σιλουέτα σου με τον πιο εύκολο τρόπο. Και αυτό δεν είναι άλλο από τις φαρδιές ζώνες φορεμένες πάνω από σακάκια, που φέτος είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας και μπορεί να φορεθούν με επιτυχία από όλες μας. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο θα τονίσεις τη μέση σου, αλλά θα αναδείξεις και τη σιλουέτα σου πολύ έξυπνα.

Θα μεταμορφώσει όλα τα σακάκια σου σε άκρως θηλυκά κομμάτια, τονίζοντας την σιλουέτα σου με τον πιο εύκολο τρόπο.

Τα εκκεντρικά γάντια μέχρι τον αγκώνα
Κάποτε ήταν ένδειξη αριστοκρατίας και status, σήμερα είναι συνώνυμα του στιλ. Τα γάντια φέτος κατέχουν εξέχουσα θέση στα χειμερινά look, καθώς προσδίδουν μία θεατρικότητα στις εμφανίσεις, ειδικά εάν φτάνουν μέχρι τον αγκώνα. Εάν λοιπόν θες να δώσεις νόημα στις μονότονες εμφανίσεις σου, μπορείς πολύ εύκολα να τα συνδυάσεις με ένα σακάκι, στο οποίο επιβάλλεται να έχεις σηκώσει λιγάκι τα μανίκια σου ή με ένα μονόχρωμο πουκάμισο.

Τα γάντια φέτος κατέχουν εξέχουσα θέση στα χειμερινά look, καθώς προσδίδουν μία θεατρικότητα στις εμφανίσεις, ειδικά εάν φτάνουν μέχρι τον αγκώνα.