Εσύ Βασίλη έφερες τον Πελοπίδα ως νικητή….!!!!!

    0
    107
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Υπό κανονικές συνθήκες, ο κ.Βασίλης Νανόπουλος, θα έπρεπε να είχε εκλεγεί δήμαρχος Κορινθίων…πριν καν ξεκινήσουν οι εκλογές του ερχόμενου Μαϊου.
    Με ένα ποσοστό 50% και με τον δήμαρχο να γίνεται τρία κομμάτια, θα έπρεπε να καταγράψει στις επερχόμενες εκλογές ποσοστό άνω του 70%…!
    Είπαμε υπο κανονικές πολιτικές συνθήκες.
    Και όμως ο κ.Βασίλης Νανόπουλος, πολύ νωρίς απο το 2016 άρχισε να απομακρύνει στελέχη, να αμφισβητείται απο όσους τον ήθελαν ηγέτη και να χάνει διαρκώς τα ερείσματα του στην κοινωνία.
    Οξύμωρο για μία παράταξη που βρίσκεται στην αντιπολίτευση αλλα πραγματικό.
    Χθες έχασε και την εμπιστοσύνη του κόμματος που τον στήριξε το 2014 σε μία διαδικασία, που όσο και αν προσπαθεί να αποδομήσει ήταν προσωπικό ναυάγιο.
    Γιατί συνέβησαν όλα αυτά;
    Τρελάθηκε η ΝΔ και δεν θέλει να στηρίξει έναν υποψήφιο του 50%;
    Τρελάθηκαν οι πρώην συνεργάτες του και έφυγαν ενώ θα μπορούσαν να πάρουν την δημοτική εξουσία;
    Συνωμότησε το σύμπαν ή τελικά η εξήγηση για όλα αυτά είναι απλή;
    Η προσωπική μας άποψη για όλα αυτά έχει εκφραστεί σε ανύποπτο χρόνο αλλά είναι επίκαιρο να την επαναλάβουμε, αυτές τις ώρες που αχνίζει η οργή αλλά και έχουν εκτοξευτεί τα ερωτηματικά.
    Ο κ.Βασίλης Νανόπουλος, επιτυχημένος επαγγελματικά και οικογενειακά, δεν κατάφερε ούτε μία στιγμή να γίνει κομμάτι του δημοτικού και πολιτικού παιχνιδιού.
    Ολα αυτά τα χρόνια έμοιαζε ως παρατηρητής των όσων συνέβαιναν στον δήμο αλλά και την κοινωνία της Κορίνθου, με αποτέλεσμα είτε να γίνεται θύμα, απερίγραπτων φαντασιώσεων συνεργατών του, είτε να δείχνει ανήμπορος να παρακολουθήσει τα τεκτενόμενα.
    Σχεδόν διαρκώς είχε παλλινδρομήσεις στα σοβαρά δημοτικά θέματα και δεν κατάφερε να κάνει την δημοτική του ομάδα πραγματική ομάδα.
    Αυτό φάνηκε νωρίς όταν άρχισαν να διαμαρτύρονται τα πιο ριζοσπαστικά στοιχεία που είχε στην παράταξη του και να χάνει με συνοπτικές διαδικασίες τους Γιάννη Καρασάββα, Βασίλη Πανταζή, Ανδρέα Σούκουλη.
    Με προσωπική του απόφαση, έκτισε ένα τείχος με τους δεξιούς της πόλης, αυτούς που ονομάζονται επώνυμοι και τους χάρισε στον Αλέκο Πνευματικό…επειδή δεν τον ψήφισαν το ’14 και επειδή τους χρέωνε διαπλοκή.
    Δεν αντιλήφθηκε τις μεγάλες διεργασίες διάσπασης που είχαν αρχίσει απο το 2016 να συντελούνται στην παράταξη Πνευματικού και φυσικά δεν κατάφερε να ενσωματώσει, ούτε μισό απο το νέο αντι-Πνευματικό μπλόκ, που διαμορφωνόταν.

    Εχασε και αυτό που τον είχε ακολουθήσει…

    Πριν διαλύσει τον Πνευματικό πέτυχε να διαλύσει την δική του δημοτική ομάδα….!
    Ενας καλός επιστήμονας δεν είναι κατ’ ανάγκη και καλός πολιτικός. Και αυτό στην περίπτωση του κ.Νανόπουλου βρήκε πλήρη εφαρμογή.
    Αφησε να τον οδηγούν τα πράγματα και όχι να τα οδηγεί ο ίδιος, ως επερχόμενος δήμαρχος με αποτέλεσμα στην πορεία να χάνει διαρκώς στελέχη απο την κοινωνία.
    Και μετά ήρθε το Βατερλώ του Επιμελητηρίου.
    Ενώ είχε πάρει καθαρή οδηγία απο την Πειραιώς να ενώσει τον Επιμελητηριακό χώρο σε ένα πρόσωπο, κατάφερε να δημιουργήσει 3 συνδυασμούς, που στο τέλος τον κατήγγειλαν και οι 3, αλλά και έχασε την εμπιστοσύνη των κεντρικών της ΝΔ…!
    Μετά απο αυτό όλα άρχισαν να καθαρίζουν.
    Ηταν γνωστό πολύ καιρό πριν τι θα ακολουθήσει.
    Ακόμα και σήμερα με την ανακοίνωση που έβγαλε κατόπιν εορτής δείχνει ότι δεν έχει δεί ακόμα το πολιτικό υπόβαθρο της στάσης της ΝΔ αλλά και της εμφάνισης Καλλίρη.
    Τον Καλλίρη δεν τον επέβαλε ο Χρήστος Κορδώσης, αλλά οι πολλοί και σημαντικοί κοινωνικά παράγοντες της ΝΔ στην Κόρινθο, που έβλεπαν καιρό τώρα την φθίνουσα πορεία της “Συμμαχίας Πολιτών” και μετέφεραν στην οδό Πειραιώς την ανάγκη αλλαγής προσώπου, για να κερδηθεί ο δήμος.

    Τον Πελοπίδα η ταπεινή μας γνώμη είναι ότι τον έφερε ο ίδιος και μάλιστα ως νικητή…!
    Ετσι είναι το κόμματα όμως, δεν έχουν συναισθηματισμούς γιατί τα ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.
    Για την ΝΔ ο κ.Βασίλης Νανόπουλος και είχε χάσει την εμπιστοσύνη αλλά και δεν εξασφάλιζε την νίκη, κάτι που βλέπουν στο πρόσωπο του Πελοπίδα Καλλίρη.
    Εξάλλου ο ίδιος στις αρχές καλοκαιριού φώναζε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα κόμματα και δεν θέλει καμία στήριξη.
    Γιατί σήμερα, να νοιώθει προδομένος απο το κόμμα όταν ο ίδιος του έδειξε τον δρόμο της απομάκρυνσης;
    Κάποιοι δεν άφησαν απο το 2015 τον Βασίλη Νανόπουλο να δεί την πραγματικότητα ή απλά όπως λένε οι συνεργάτες του που έφυγαν απο κοντά του, δεν τον άφησε ο χαρακτήρας του;
    Οτι και απο τα δύο να συμβαίνει η ουσία είναι ότι ότι ο επιτυχημένος ως μάνατζερ, δεν μπόρεσε καμία στιγμή να γίνει κομμάτι της κοινωνίας η οποία θα τον οδηγούσε στην καρέκλα του δημάρχου.
    Η κοινή παραδοχή ότι δεν κάνουν όλοι για πολιτικοί βγαίνει διαρκώς αληθινή.
    Το κοινωνικό στάτους του κ.Νανόπουλου, είναι ασφαλώς σημαντικό αλλά δεν του βγήκε πολιτικά.
    Δεν κατάλαβε την πολιτική και αυτή του έδειξε τον πραγματικό της χαρακτήρα, όταν ήρθε η ώρα της.
    Μην ψάχνετε ούτε για προδοσίες, ούτε για συνομωσίες λοιπόν.
    Η κοινωνία είναι σαν το ποτάμι. Με κάθε τρόπο θα βρεί τον δρόμο αν εσύ δεν μπορείς να την χωρέσεις μέσα σου να πάει στην θάλασσα και θα βρεί και τον τρόπο και τα πρόσωπα να το κάνει.
    Και αυτό κάνει αυτή την στιγμή η κοινωνία της Κορίνθου την οποία ο κ. Νανόπουλος χαρακτήριζε διαπλεκόμενη άρα σάπια. Βρίσκει τον δρόμο της….
    Τον ίδιο δρόμο που ο ίδιος δεν κατάφερε να βαδίσει, αν και το 2014 του άνοιξε διάπλατα μπροστά του.
    Απλά του ξέφυγε αυτό:
    “Ο καλύτερος τρόπος ν’ αντιστέκεσαι σε έναν πειρασμό, είναι να υποκύπτεις σ’ αυτόν”.
    Όσκαρ Ουάιλντ

    Υστερόγραφο: Επί 5 χρόνια τα ίδια γράφω για τον κ.Βασίλη Νανόπουλο, αλλά ποτέ δεν τα έλαβε υπ’ όψιν του, θεωρώντας ότι απλά τον υπονομεύω. Τελικά τον σεβάστηκα πολύ περισσότερο απο όσους του χάιδευαν την πλάτη, αλλά του έκρυβαν την αλήθεια…!

    Γ.Λ.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn