Η Πουλίτσα βρίσκει πάλι τον δρόμο της!

    0
    354
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Πριν μερικά χρόνια, το 2002, ένας “περίεργος” τύπος, επειδή είναι άκαμπτος σε θέματα αξιοπρέπειας και ήθους αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τις δουλειές και τις υποχρεώσεις και να ασχοληθεί με το χωριό του.
    Κατέβηκε για πρόεδρος στην Πουλίτσα και να εκλεγεί σε μία περίοδο, που όλη η χώρα ήταν σε οικονομική άνθιση και η περιφέρεια, άλλαζε.
    Κατάφερε μέσα σε μόλις 4 χρόνια να νοικοκυρέψει το χωριό του, να το καθαρίσει και να κάνει έργα που ακόμα και σήμερα παρατημένα μεν ενεργά δε.
    Η Πουλίτσα την εποχή του Γιάννη Δέδε, απογειώθηκε και έγινε χωριό παράδειγμα σε όλη την Κορινθία.
    Μετά κύλησε πολύ νερό και η Πουλίτσα ακολούθησε την κατηφορική πορεία όλου του δήμου Βέλου-Βόχας και απαξιώθηκε μαζί με τα άλλα χωριά.
    Η εποχή που ο Δέδες πήγαινε στο γραφείο του Λαμπρόπουλου και το γύριζε ανάποδα όταν ένοιωθε ότι αδικείται το χωριό του.
    Σήμερα η Πουλίτσα έχει άπειρα προβλήματα και θεωρεί ότι η δημοτική αρχή του κ.Παπακυριάκου μετά απο 8 χρόνια οδήγησε τα πράγματα σε αδιέξοδο.
    Γιατί τα λέμε όλα αυτά;
    Γιατί αρκετοί Πουλιτσιώτες επίμονα ζητούν απο τον νοικοκύρη σε όλα Γιάννη Δέδε, να μπεί και πάλι μπροστά για το χωριό. Ο ίδιος αντιδρά αλλά έχει αυξημένη την αίσθηση του καθήκοντος και του χρέους, οπότε όλα μπορούν να συμβούν στο επόμενο διάστημα.
    Θα είναι μία πραγματική ευκαιρία για την Πουλίτσα να ξαναγίνει το χωριό που πολλοί ζήλευαν…!

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn