Ο άνθρωπος που “έσωσε”…την Κορινθία…!

  0
  27
  www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

  Ο κ.Αγγελος Παπαγγελόπουλος είναι σχεδόν 6 χρόνια αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και αν εκλεγεί ο Τατούλης και ο ίδιος θα είναι άλλα τόσα. Αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό.Ο κ.Παπαγγελόπουλος, προχθές έκανε μία δήλωση-απάντηση στον Γιώργο Δέδε, πέρα απο την πολιτική.

  Μία δήλωση με προσωπική εμπάθεια, σύμφωνα με την οποία όταν ανέλαβε ο ίδιος αντιπεριφερειάρχης το 2014…”έσωσε” την Κορινθία απο τον κακό και αντιπαραγωγικό τότε αντιπεριφερειάρχη…!

  Αυτόν που οι Κορίνθιοι του έδωσαν 30%…!!!!!

  Η προσωπική επίθεση του κ.Παπαγγελόπουλου, δείχνει και τον φόβο, που υπάρχει στην ομάδα Τατούλη η οποία καταφεύγει πλέον σε προσωπικές και μόνο επιθέσεις είτε εναντίον του Δέδε, είτε εναντίον του Καλλίρη.Και θα συνεχιστούν αυτές οι επιθέσεις όσο θα προχωράμε προς τις εκλογές.

  Η επιλεκτική μνήμη, βέβαια του κ.Αντιπεριφερειάρχη, δεν έχει αντίκρυσμα στους Κορίνθιους και το ξέρει ο ίδιος καλά, διότι κανείς δεν ξεχνά τίποτα…!

  Δήλωση Άγγελου Παπαγγελόπουλου “Η αλήθεια για τις μέρες του κ. Δέδε στην Κορινθία”

  Απάντηση στον κ. Δέδε.

  Είναι αδιανόητο οι μέχρι εχθές υπέρμαχοι και υποστηρικτές του μεγάλου έργου της διαχείρισης των αστικών αποβλήτων, πίσω από άστοχες δηλώσεις να κρύβουν την χαρά τους για μικρές καθυστερήσεις από τυπικά κωλύματα τα οποία ταχύτατα θα ξεπεραστούν και θα εκκινήσουν τα έργα για την υλοποίηση του μεγαλύτερου περιβαλλοντικού έργου. Θα ήταν ιδιαίτερα εύστοχη η σχετική δήλωσή του κ. Δέδε ότι «τα μεγάλα έργα δεν γίνονται μόνο με μεγάλα λόγια. Απαιτούν επιμελημένη και μεθοδική προετοιμασία ……», αν αφορούσε τις δικές του ημέρες στην αντιπεριφέρεια Κορινθίας. Την αντιπεριφέρεια Κορινθίας, όπου τα μεγάλα έργα κατά την διάρκεια της θητείας του έμειναν βαλτωμένα επί 3 1/2 χρόνια και επανεκκίνησαν ή προχώρησαν ουσιαστικά μόνο μετά την δική του παραίτηση και αποχώρηση. Σε διάρκεια 5 μηνών ξεκίνησαν τα έργα της ολοκλήρωσης του δρόμου Λαύκα – Καστανιά, η βελτίωση του δρόμου Νεμέα – Κούτσι – Στιμάγκα – Βέλου, ωρίμασε και δημοπρατήθηκε το αλιευτικό καταφύγιο του Βραχατίου. Μετά την δική του αποχώρηση επέστρεψε η κανονικότητα στην παραγωγή του αυτοδιοικητικού έργου και στην εξυπηρέτηση του πολίτη.

  Άγγελος Παπαγγελόπουλος

  Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου

  xem phim sex
  kamukta
  cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn