“Αλλάζει ο άνθρωπος” | Μία ωραία εκδήλωση!

0
69
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου “ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ, το Βιβλιοπωλείο “Κουκίδα”, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “Ευρωγνώση”, Λουτρών Ωραίας Ελένης & Ισθμίας και οι Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση – ομιλία, με τίτλο: “ΑΛΛΑΖΕΙ ο άνθρωπος;” του Ψυχιάτρου – Ψυχοθεραπευτή κ.Δημήτρη Καραγιάννη, με αφορμή την έκδοση του ομώνυμου βιβλίου του.

Η κ.Ξένια Σακελλαρίου, ιδιοκτήτρια του Βιβλιοπωλείου “Κουκίδα” ευχαρίστησε τον κ.Δημήτρη Καραγιάννη, τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “Ευρωγνώση”, Λουτρών Ωραίας Ελένης & Ισθμίας και το κοινό, που γέμισε το Δημοτικό Θέατρο.

Η κ.Χρύσα Αθανασοπούλου, εκπαιδευτικός και διευθύντρια στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “Ευρωγνώση”, Λουτρών Ωραίας Ελένης & Ισθμίας παρουσίασε τον κ.Δημήτρη Καραγιάννη, Παιδοψυχίατρο, Υπαρξιακό Συστημικό Ψυχοθεραπευτή ζευγαριών, ομάδας και οικογένειας, επόπτη ψυχοθεραπευτών, Καθηγητή και συγγραφέα.

Ο κ.Δημήτρης Καραγιάννης, αφού μίλησε για θέματα που αντιμετωπίζουν ψυχοθεραπευτές και ψυχοθεραπευόμενοι, στην συνέχεια, συζήτησε με τις ψυχοθεραπεύτριες κ.Μαρία Καλέα και κ.Αλεξία Κόντη, οι οποίες έθεσαν τους προβληματισμούς τους, με αφορμή αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο.

Έγινε αναφορά σε εθισμούς, ρόλους, απαγορεύσεις, στα “θέλω” και “μπορώ”, στην επεξεργασία του παρελθόντος για την καλύτερη πορεία στο παρόν και το μέλλον, στα μηνύματα που κρύβονται πίσω από τα επικριτικά σχόλια, στις συμβουλές που πυροκροτούν αντιδράσεις, στην αλλαγή ως αποτέλεσμα βαθύτατης προσωπικής και ξεκάθαρης επιλογής, που βοηθά την εξέλιξη του ίδιου του ατόμου, που το αποφασίζει και το κάνει πράξη, αλλά και των γύρω του, που κατανοούν ότι τα “θέλω” και “μπορώ” συνδυάζονται δίνοντας άριστα αποτελέσματα.

Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης, ο λόγος δόθηκε στο κοινό, το οποίο με τα καίρια ερωτήματά του απέδειξε ότι ο σύγχρονος άνθρωπος βρίσκεται σε μια διαρκή αναζήτηση ανακάλυψης του εαυτού του, σε μια συνεχή προσπάθεια κατανόησης όσων συμβαίνουν στον ίδιο και στους άλλους, μέσα σ’ έναν κόσμο που, επειδή αλλάζει ταχύτατα, τα δεδομένα συνεχώς ανατρέπονται.

Η συνομιλία με το κοινό, που τον καταχειροκρότησε, συνεχίστηκε στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου, καθώς ο κ.Δημήτρης Καραγιάννης υπέγραφε τα βιβλία του.

Τσέτσι Τσάνκοβ

Φωτογράφος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn