Πρόβλημα για τον Παπακυριάκο η Αθηνά Κόρκα!

0
44
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η κάθοδος της πρώην βουλευτή Αθηνάς Κόρκα στον δήμο Βέλου, συνοδεύεται από διαρροές που λένε ότι θα πάρει την στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα της.

Το 2014 την στήριξη αυτή είχε πάρει ο νυν δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος.
Η υποψηφιότητα Κόρκα, είναι ένας απρόσμενος κίνδυνος για την παράταξη του κ.Παπακυριάκου, γιατί απευθύνεται στον ίδιο πολιτικό χώρο και “ψαρεύει” απο την ίδια δεξαμενή.
Βέβαια το πιθανότερο είναι η ΝΔ να μην ασχοληθεί με τον μικρό δήμο και να μην δώσει καμία στήριξη, όσο και αν αυτό κάνει πιο δύσκολη την πορεία της κας Κόρκα αλλά και του δήμαρχου, αφου απελευθερώνονται ηθικά όλα τα γαλάζια στελέχη.
Στην παράταξη Μανάβη η κα. Κόρκα δεν ασκεί πίεση και οι πιθανές απώλειες θα είναι πολύ μικρές και περιορισμένες τοπικά.

Ο κ.Μανάβης έχει συγκροτήσει μία πολυσυλλεκτική και πολυκομματική παράταξη, που δεν χρειάζεται χρίσματα ή στηρίξεις και κινείται σε εντελώς άλλη κατευθύνση.
Το κρίσμο για την κα. Κόρκα είναι πλέον αν θα μπορέσει να πείσει να την ακολουθήσουν τα στελέχη του κ.Παπακυριάκου, τα οποία έχουν πάρει αποστάσεις και κινούνται αυτόνομα, όπως ο κ.Τανισχίδης και η κα.Τζαναβάρα.
Και αυτό είναι δύσκολο γιατί ο κ. Τανισχίδης βρίσκεται σε φάση αναζήτησης συμμαχιών για να κατεβάσει δικό του ψηφοδέλτιο, κάτι που και δικαιούται και είναι εφικτό.
Ενα ερωτηματικό είναι η τελική απόφαση του κ.Στεργιόπουλου, που το 2014 είχε κατέβει ως υποψήφιος των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Απο το δημαρχείο διαρρέουν έντεχνα ότι θα πάει τελικά μαζί τους, αλλά αυτό δεν προκύπτει μέχρι τώρα και δύσκολα θα κάνει τέτοιο άλμα ο κ.Στεργιόπουλος.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn