Της… κορδέλας γίνεται!

0
12
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Συζητούσα χθες με ένα φίλο για την «κινητικότητα» που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα σε έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη και τις κορδέλες που κόβουν σε μερικά τα οποία ολοκληρώθηκαν. Μου έλεγε, λοιπόν, να βγω και να «καταγγείλω» αυτή την κινητικότητα. Διαφώνησα έντονα και αναρωτήθηκα: είναι δυνατόν να «καταγγείλω», αντί να πω ένα «μπράβο»; Γιατί, τελικά, σε αυτό το σημείο μάς έχουν φτάσει όλα αυτά τα χρόνια, όσοι ασχολούνται με την πολιτική. Να γκρινιάζουμε ακόμα και για όσα γίνονται για το κοινό καλό.

Στη συζήτηση προσπάθησα να δώσω στον φίλο μου να καταλάβει πως το 80% των δημάρχων της χώρας έχει την ίδια στρατηγική, όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα για τα έργα: δεν κάνουν τίποτα για τα πρώτα 3,5 χρόνια και τα προωθούν μαζικά λίγο πριν από την επόμενη κάλπη. Θα πρέπει δηλαδή να έχουμε κάθε χρόνο εκλογές, ώστε να αλλάζουμε την λάμπα στην ώρα της ή να μαζεύουμε τα σκουπίδια και να μην αφήνουμε τους κάδους να ξεχειλίζουν, ή να διορθώνουμε εγκαίρως μια βλάβη που παρουσιάζεται.
Και τότε γεννάται το ερώτημα στον δημότη: «αφού για κάποιους μήνες επαρκούν τα μέσα και οι εργαζόμενοι και το σύστημα δουλεύει, γιατί αυτό να μην ισχύει από την πρώτη μέρα»; Ούτε είναι ωραίο το χρονικό διάστημα που δεν συμβαίνει να φορτώνουμε την ευθύνη στους εργαζόμενους και να ψάχνουμε για εξιλαστήρια θύματα.

Εν τέλει συμφωνήσαμε ότι αυτό που χαρακτηρίζει συνολικά το πολιτικό σύστημα, από την κορυφή του μέχρι την Αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, είναι αποσπασματικές κινήσεις και προγράμματα, χωρίς να εντάσσονται σε κάποιο γενικό αναπτυξιακό σχέδιο. Του ξεκαθάρισα ότι εμείς στηρίζουμε κάθε θετική πρωτοβουλία και οι καταγγελίες μας περιορίζονται σε λάθη, παραλείψεις και αστοχίες. Φυσικά, αυτό δεν πρέπει να το εκλάβουν κάποιοι ως αδυναμία…

Εμείς, λοιπόν, επεξεργαζόμαστε ένα ολοκληρωμένο, αναπτυξιακό σχέδιο το οποίο θα καταθέσουμε στην κρίση των δημοτών κατά την προεκλογική περίοδο και θα συνοδεύει την «Διακήρυξη Αρχών, Θέσεων & Δεσμεύσεων» της παράταξής μας

ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΓΓΑΣ

υπ. δήμαρχος Κιάτου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn