Νέα ήττα απο το Αιγάλεω για τον ΠΑΣ Κόρινθος!

0
130
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΠΑΣ Κόρινθος – Αιγάλεω 1-3
ΣΚΟΡΕΡ: 56′ Μαναριώτης – 8′ Γουνδουλάκης, 12′ Βέρμπης, 53′ Ραχήμ

«Διπλό» τίτλου για το Αιγάλεω, που πέρασε σαν… σίφουνας και από την Κόρινθο, επικρατώντας με 3-1 του τοπικού ΠΑΣ. Το «Σίτι» είχε σε μεγάλη μέρα τον Γουνδουλάκη, πιυ άνοιξε το σκορ στο 8′, με τους Βέρμπη και Ραχήμ να κάνουν το 0-3. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-3 με τον Μαναριώτη.

Πανθηραϊκός – Χαραυγιακός 1-0 (12:00)
ΣΚΟΡΕΡ: 39′ Ντούμος

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε ο Πανθηραϊκός, που επικράτησε με 1-0 του Χαραυγιακού. Το γκολ για την ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα πέτυχε ο Ντούμος στοο 39ο λεπτό

Καλλιθέα – Θύελλα Καμαρίου 0-0 (12:00)

Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχτηκαν η Καλλιθέα με τη Θύελλα Καμαρίου, σε ένα αποτέλεσμα που φέρνει τους γηπεδούχους στους πέντε βαθμούς, μετά από οκτώ παιχνίδια και τους φιλοξενούμενους στους 11.

Καλλιθέα (Παντέλης): Λαδάς, Βασιλείου, Ευαγγέλου, Νικολακάκης. Τσώνης, Μάκος, Κιμπαλούλα, Καντέ, Σοφιανής, Μακρυγιάννης, Χαρίτος (σημ. αναμένονται οι αλλαγές της ομάδας της Καλλιθέας)
Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λιγνός, Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος (90′ Βλαβιανός), Σιμιτσής (87′ Δαβιλάς), Αργυρίου, Ζανελάρι (75′ Μαυρομάτης), Γατσέλος (81′ Τσέπα)

 

Άγιοι Ανάργυροι – ΑΟ Χαλκίς 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: 47′ Νταουντάι – 50′ Χαραλαμπίδης

Σημαντικό βαθμό μέσα στους Αγίους Αναργύρους πήρε ο ΑΟ Χαλκίδας, με τα δύο γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο. οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 47′ με τον Νταουντάι, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν τρία λεπτά μετά με τον Χαραλαμπίδη. Νωρίτερα η ομάδα της Ευβοίας είχε και δοκάρι με τον Ντελέκο. Καλύτερη η αθηναϊκή ομάδα στα δεύτερο μέρος, ωστόσο, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιείες που δημιούργησε.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Σταυριανός): Χανιώτης, Νταουτάι, Μανδύλης, Ανδρέου, Μεταλλινός, Μαρτίνος (79′ Κοντιζάς), Καζβιρόπουλος, Γκεμίσης, Κολλάς, Δωροβίνης (87′ Τουλουβασίλης), Οικονόμου (79′ Ζαχαρός).
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Λύκος): Σταυριανός, Σχίζας, Γιαλαμίδης, Μπουζούρας, Δούλος (88′ Σταματούκος), Ντελέκος, Βέργος (80′ Νυφαδόπουλος), Χαραλαμπίδης (75′ Πλούμης), Παπαδάκης (84′ Παλαιολόγος), Ντάμπος, Πατερίτσας.


Απόλλων Ερέτριας – Αιολικός 0-0

Με τον τερματοφύλακα Ναβροζίδη σε μεγάλη μέρα, ο Απόλλων Ερέτριας κατάφερε να πάρει σημαντικό βαθμό κόντρα στον Αιολικό, με 0-0. Στραβοπάτημα για τους φιλοξενούμενους, που είχαν μοναδικό στόχο το «διπλό».

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Μετσανάι, Κορακιανίτης, Κοντός, Σμπιλήρης Καλοχωρίδης, Βαλκάνος, Ντουλαβέρης, Seol-Hyun, Tόρα, Αμαραντίδης.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Στύλος): Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχια, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης, Παλαμουτσής (58′ Τιάγκο), Διαμαντίδης, Βεζιρτζόγλου, Λαμπράκης.

Άγιος Ιερόθεος – Ηλυσιακός 1-2

7ος όμιλος – 8η Αγωνιστική

Πανθηραϊκός – Χαραυγιακός 1-0 (12:00)
Καλλιθέα – Θύελλα Καμαρίου 0-0 (12:00)
Άγιοι Ανάργυροι – ΑΟ Χαλκίς 1-1
Απόλλων Ερέτριας – Αιολικός 0-0
Άγιος Ιερόθεος – Ηλυσιακός 1-2
ΠΑΣ Κόρινθος – Αιγάλεω 1-3

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn