Ο Γκίκας μπορεί να φέρει την Ανοιξη στον Τατούλη;

  0
  3

  Η ΝΔ στην περιφέρεια συσπειρώνεται και το κόμμα, σιγά-σιγά, μαζεύει τα στελέχη που το 2014 ήταν στην πρώτη γραμμή με τον Τατούλη.
  Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο περιφερειάρχης θα αντιμετωπίσει ισχυρά προβλήματα, στην συγκρότηση ψηφοδελτίου που θα μπορέσει να σταθεί απέναντι στον Δέδε σε πρώτο λόγο και τον Νίκα μετά.
  Ουσιαστικά ο στόχος του Πέτρου Τατούλη στην Κορινθία είναι να έλθει δεύτερος και να μην τον περάσει ο Παναγιώτης Νίκας. Καθόλου εύκολο δεν είναι αυτό, αν δεν καταφέρει να βάλει πρόσωπα με ευρύτατη αποδοχή και προς τα δεξιά και προς τα αριστερά.
  Για την ώρα έχει τους εν ενεργεία περιφερειακούς συμβούλους, απο τους οποίους οι περισσότεροι, είναι πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή και λογικό είναι να έχουν κουραστεί και να έχουν κουράσει με την σειρά τους.
  Μετρά όμως και απώλειες., Δεν θα κατέβουν ο Πελοπίδας Καλλίρης, ο Κώστας Λέγγας και ο Ευρυπίδης Γκιάτας απο το Ξυλόκαστρο. Ακόμα δεν έχει αποφασίσει την τελική του στάση ο πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Πετρίτσης.
  Εχουν απομείνει οι Θανάσης Πισιμίσης, Απόστολος Παπαφωτίου,Αλέξης Αλεξόπουλος, Αγγελος Παπαγγελόπουλος και ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Γκίκας.
  Ο Θανάσης Γκίκας δεν είναι μόνο ο νεώτερος αλλά είναι και ο πιο άφθαρτος, ενώ ταυτόχρονα είναι ο μόνος που κινείται με άνεση στον πολιτικό χώρο του κέντρου και έχει συμπάθειες και στην κεντροαριστερά και την κεντροδεξιά. Στην Κόρινθο είναι ο μόνος που μπορεί να γίνει ανάχωμα στον Γιώργο Δέδε.
  Λογικό είναι πάνω του να κεντράρει όλη την στρατηγική του στην Κορινθία ο Πέτρος Τατούλης, που υποχρεωτικά πρέπει να κάνει εντυπωσιακή ανανέωση στην Κορινθία για να μπορέσει να μείνει στους στόχους του.
  Κάθε άλλη εκδοχή θα είναι καταστροφική για τον ίδιο.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here