1937 | Βασιλική Περιοδεία στα χωριά του Βέλου!

0
443
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τον Απρίλιο του 1937 κι ενώ στην εξουσία βρίσκεται ο Ιωάννης Μεταξάς, μετά την επιβολή του πραξικοπήματος της 4ης Αυγούστου, ο τότε βασιλιάς της Ελλάδας Γεώργιος Β΄ πραγματοποιεί περιοδεία στην Πελοπόννησο με το τρένο. Κατά το τέλος της περιοδείας του, στις 16 Απριλίου 1937 η αμαξοστοιχία του περνά από τα χωριά της Κορινθίας και σταθμεύει διαδοχικά στα χωριά της Βόχας: Βέλο, Κοκκώνι, Βραχάτι και Περιγιάλι πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Ο τύπος της εποχής παρακολουθεί την περιοδεία με εκτενή ρεπορτάζ που στέλνουν οι ανταποκριτές του από κάθε σταθμό. Έτσι λοιπόν, όπως μας πληροφορεί η εφημερίδα Ακρόπολις της 17ης Απριλίου 1937: «…ο Βασιλεύς ραινόμενος με άνθη, επεβιβάσθη της αμαξοστοιχίας, άναχωρησάσης διά Βέλλον, όπου νέα συγκέντρωσις αποτελουμένη από τούς κατοίκους των Κοινοτήτων Βέλλου, Νεράντζης, Νεοχωρίου(, Κρήνων καί Ταρσινών, ανέμενεν ανυπομόνως την άφιξιν του Άνακτος (…) Μετά προσφώνησιν του αντιπροέδρου της Κοινότητος Βέλλου κ. Καρακατσάνη, (…) προσεφέρθη εις τον Άνακτα εγχώριος οίνος ίνα γευθή το προϊόν της περιοχής». Όπως διασώζει το περιστατικό ο ανταποκριτής της εφημερίδας Ελληνικό Μέλλον, τη στιγμή που ο βασιλιάς έφερε το ποτήρι στα χείλη του ο λαός ανέκραξε: «Στην υγειά σου Γιώργη»! ενώ γηραιός φουστανελοφόρος ήπιε την ίδια στιγμή κρασί από μεγάλο ασκό και ο βασιλιάς αστειευόμενος του είπε: «Μην το πιείς όλο»!
Όταν η αμαξοστοιχία ξεκίνησε από το Βέλο και μέχρι να φτάσει στο Κοκκώνι, όπως περιγράφει ο ανταποκριτής της εφημερίδας Ακρόπολις, ο βαλκανιονίκης Κυριακίδης την ακολούθησε τρέχοντας προς τιμήν του βασιλιά(!) και μάλιστα έφτασε ταυτόχρονα με το τρένο στο σταθμό του Κοκκωνίου. Εκεί προσέφερε ανθοδέσμη στον Γεώργιο και του δήλωσε την πλήρη αγάπη και αφοσίωση του αθλητικού συλλόγου της περιοχής. Στη συνέχεια λόγο εκφώνησε ο πρόεδρος του Κοκκωνίου κ. Γεώργας δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «…Σου διαδηλώνουμε την αφοσίωσι και την πίστι μας προς Σε τον Γυιό του ενδόξου και αθανάτου Στρατηλάτου μας Κωνσταντίνου (…) Γι’ αυτό αφήσαμε σήμερα τις αγροτικές μας δουλειές και ήλθαμε να Σέ δούμε καί νά σου πούμε με όλην τήν δύναμι της ψυχής μας τα καλώς ώρισες στό χωριό μας».
Μετά και αυτή τη δήλωση πίστης και υποταγής η αμαξοστοιχία του μονάρχη έφτασε στο Βραχάτι όπου είχε στηθεί εξέδρα (βλέπε φωτό). Στην εξέδρα υπήρχαν δεσποινίδες με τοπικές παραδοσιακές ενδυμασίες (φωτό) τις οποίες ο βασιλιάς χαιρέτισε.
Ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Διαμαντόπουλος δεν μπορούσε παρά να προσφωνήσει κι αυτός τον Άνακτα λέγοντας μεταξύ άλλων «Ως εύ παρέστης λατρευτέ μας Βασιληά. Σε υποδεχόμεθα σήμερον με ανέκφραστον χαράν και ψυχικόν ένθουσιασμόν ως το σύμβολον της εθνικής ενότητος των Ελλήνων και τον προάγγελον μιας καλλιτέρας αύριον. Ως ευ παρέστης Γυιέ του Στρατηλάτου Κωνσταντίνου, όστις δια της αποφασιστικής Σας χειρονομίας της 4ης Αύγούστου εθέσατε τέρμα οριστικόν εις τον φθοροποιόν διχασμόν του παρελθόντος και εσώσατε την σπαρασσομένην Ελλάδα μας από βεβαίαν καταστροφήν (…)».
Επίσης, όπως μας πληροφορεί ο ανταποκριτής της εφημερίδας Ελληνικό Μέλλον «ο πρόεδρος επέδωσεν επί παπύρου ψήφισμα του κοινοτικού συμβουλίου υπό χθεσινήν ημερομηνίαν δια του οποίου η κεντρική οδός από ΒραχατΙου πρός Βοχαϊκόν ονομάζεται οδός Γεωργίου Β’»!
Στη συνέχεια το ρεπορτάζ μάς πληροφορεί ότι δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η αμαξοστοιχία από το Βραχάτι, σταμάτησε μετά από λίγα λεπτά στον Άσσο, όπου άλλες ενθουσιώδεις εκδηλώσεις περίμεναν τον Άνακτα! Εκεί τον υποδέχτηκε «επί μικράς εξέδρας νεάνις ενδεδυμένη λευκό, με χρυσούν δάφνινον στέφανον επί της κεφαλής και κρατούσα εις την δεξιάν σημαία και εις την αριστεράν ξίφος» παριστάνοντας μ’ αυτό τον τρόπο τη Δόξα. Γύρω της βρίσκονταν νέοι με τοπικές ενδυμασίες φέροντες επίσης ξίφη, εικονίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο τη Νίκη.

Τον βασιλιά προσεφώνησε ο πρόεδρος κ. Σοφιανίδης ο οποίος σύμφωνα πάντα με τον ανταποκριτή της εφημερίδας «διατρανώσας τα αισθήματα αφοσιώσεως των κατοίκων εις τον Βασιλέα και τον Εθνικόν Κυβερνήτην» ενώ μια μαθήτρια πρόσφερε άνθη.
Τέλος, η αμαξοστοιχία έκανε ακόμη μία στάση στο Περιγιάλι αυτή τη φορά, όπου υπό το άγρυπνο βλέμμα του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά όπως βλέπουμε στη μεγάλη φωτογραφία, έγινε εγκάρδια υποδοχή του Γεωργίου και μία ακόμη προσφώνησή του από τον πρόεδρο τη Κοινότητας κ. Κατσίκα!!!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn