Ανδριανάκος | Η σαλαμοποίηση δεν είναι διαφάνεια..!

0
121
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Νεμέας το βασικό θέμα ήταν το “σπάσιμο” των 350.000 ευρώ που πήρε ο Δήμος μας, όπως και άλλοι Δήμοι, εξαιτίας του τυφώνα “Ζορμπά” για αντιπλημμυρικά έργα.

Όταν λέμε “σπάσιμο” εννοούμε ότι αντί να γίνει δημοπρασία για όλο το ποσό – που μέσα στον Δεκέμβριο θα είχε ολοκληρωθεί αφού το είχαμε ήδη αποδεχτεί στο Δημοτικό Συμβούλιο – με το πρόσχημα του “επείγοντος”, ο Δήμαρχος εισηγήθηκε να “σπάσει” το ποσό σε μικρότερα των (50.000) ευρώ, πράγμα που επιτρέπει τις απευθείας αναθέσεις σε όποιον εργολάβο θέλει ο ίδιος και χωρίς έκπτωση στο κάθε έργο. Η τακτική αυτή της “σαλαμοποίησης” είναι κατανοητό ότι δεν διασφαλίζει τη διαφάνεια της διαχείρισης τόσο μεγάλων ποσών, ενώ ο Δήμος ζημιώνεται αφού η δημοπρασία θα εξασφάλιζε την εκτέλεση τριπλάσιου έργου με τα ίδια χρήματα.

Επιπλέον η εισήγηση του Δημάρχου δεν είχε καμία απολύτως αναφορά για το σε ποια ακριβώς σημεία της Νεμέας και των Κοινοτήτων θα γίνουν τα έργα, γεγονός που δεν επιτρέπει στο Δημοτικό Συμβούλιο να έχει γνώση κ γνώμη γι’ αυτά, επιτρέπει όμως στον Δήμαρχο να κάνει έργα, όπου αυτός θέλει. Και έχουμε εικόνα των κριτηρίων του από τα “έργα” που ήδη γίνονται….

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn