Γελάνε και τα έδρανα στο Λουτράκι με τις πολιτικολογίες…!!!!

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Aκόμα γελάνε τα έδρανα στο δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου, με τα απίθανα που συμβαίνουν εκεί.

Αφορμή για το σώου, που έγινε ήταν η λέξη “πολιτικολογίες”,  που είπε ο πρόεδρος της Τουριστικής Α.Ε., κ.Γιώργος Ρουτμελιώτης.

Οταν πήρε τον λόγο ξεκίνησε με ως εξής: “Μέχρι τώρα άκουσα πολλές πολιτικολογίες”…!

Αυτό ήταν, ο σύμβουλος κ. Θανάσης Γεωργίου, κάνοντας αστραπιαία, ετυμολογική ανάλυση, απεφάνθη ότι πρόκειται για πολύ βαριά πολιτική κατηγορία, η οποία εν τέλει αποδημούσε την μεστή περιεχομένου, ομιλία του και βγήκε απο τα ρούχα του, με αποτέλεσμα να γίνει ροντέο, για χιλιοστή φορά το δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ.Γεωργίου, θεώρησε ότι θίγεται το εύρος της πολιτικής του ανάλυσης και πήρε τα χαρτια του και απεχώρησε θριαμβευτικά,γράφοντας μία ακόμα λαμπρή σελίδα στην μακρόχρονη ιστορία κακοποίησης της Ελληνικής γλώσσας και των μεταφράσεων αυτής…!

Η υποψήφια δήμαρχος κα. Πρωτοπαππά ( ο τόνος στο -α-όπως είπε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για να ακούγεται σωστά το όνομά της). με ελαφρά διάθεση, ζήτησε την κατάργηση της Τουριστικής…έτσι όπως καταργείς την ζάχαρη απο τον καφέ σου.

Ο δε, πρόεδρος της Τουριστικής κ.Γιώργος Ρουμελιώτης, αντί να μιλήσει επι της ουσίας..απλά πολιτικολόγησε, χωρίς το άγχος μην θυμώσει ο κ.,Θανάσης Γεωργίου που ήδη έπινε καφέ σε παρακείμενο καφενείο.

Το δημοτικό συμβούλιο θυμίζει τον…Τιτανικό.

Ενώ το πλοίο βουλιάζει με γρήγορους ρυθμούς οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι σαν την ορχήστρα και εξακολουθούν να παίζουν εύθυμους ρυθμούς…!!!!!!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn