Το καφέ δερμάτινο μπουφάν είναι το νέο μαύρο

0
251
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Από τον Giorgio Armani και τον Louis Vuitton μέχρι τον Fendi και τον Prada, όπως επίσης και τους Brooks Brothers, οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας αποφάσισαν φέτος να κάνουν τη διαφορά με το δερμάτινο μπουφάν και να λανσάρουν μία περισσότερο cult και λιγότερο προβλέψιμη επιλογή. Επένδυσαν λοιπόν στο πιο γήινο απ’ όλα τα χρώματα με προτεινόμενες αποχρώσεις το σκούρο του καπνού, το σοκολατί και το ταμπά, αποδεικνύοντας ότι το νέο μαύρο είναι το καφέ, τουλάχιστον όσον αφορά στο biker jacket.

Το σωστό παράδειγμα έδωσε πρόσφατα ο Chris Pine.

Το καφέ δερμάτινο μπουφάν είναι το νέο μαύρο
inRead Advertisement by VIDADS since 2011

Ο 38χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας Outlaw King του Netflix έριξε στους ώμους του ένα καφέ δερμάτινο, το οποίο συνδύασε με λευκό t-shirt, λευκά sneakers και μαύρο τζην παντελόνι.

Ωστόσο, η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά δεν έχει να κάνει τόσο με τους ενδυματολογικούς συνδυασμούς, μιας και τα πράγματα είναι κάπως απλά, αλλά με τη σωστή επιλογή της καφέ απόχρωσης, παρά το γεγονός ότι σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις δέρματος.

  • Αν η επιδερμίδα σου είναι σκουρόχρωμη, καλό θα ήταν να αποφύγεις τους σκούρους τόνους, που είναι πολύ κοντά στο δικό σου χρώμα και να προτιμήσεις πιο φωτεινές καφέ αποχρώσεις, όπως είναι το ταμπά.
  • Αν πάλι είσαι ανοιχτόχρωμος/ξανθός ή σταρένιος/καστανός, τότε μπορείς άνετα να φορέσεις το σκούρο καφέ ή το σοκολατί.
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn