Πώς δεν θα δείχνεις βαρετός στη δουλειά

0
26
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τι κάνεις όταν βγάζεις τα προς το ζην εργαζόμενος σε κάποια εταιρεία που επιβάλει το αυστηρό dress code αλλά παράλληλα διαθέτεις ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση του προσωπικού σου στυλ, το οποίο δεν χωράει σε «καλούπια»; Κι όμως, η απάντηση στο εν λόγω κλασσικό (και διόλου αγαπημένο) “first world problem” είναι πολύ πιο απλή απ’ όσο φαντάζεσαι. Για την ακρίβεια, κρύβεται στα έξι απλά tips που ακολουθούν…

 

Επένδυσε σε μια «πανοπλία» αλλιώτικη από τις άλλες

Αν δεν το έχεις πάρει είδηση, η τρέχουσα σεζόν σηματοδοτεί μεταξύ πολλών άλλων την θριαμβευτική επιστροφή του σταυρωτού κοστουμιού στο προσκήνιο. Και όχι άδικα, αφού ανάλογα κομμάτια όχι μόνο «βγάζουν» χαρακτήρα αλλά, λόγω του ιδιαίτερου σχεδίου τους, έχουν την ιδιότητα να κολακεύουν ιδιαίτερα τη σιλουέτα εκείνου που τα φορά, κάνοντας το στέρνο του να δείχνει πιο φαρδύ και τη μέση του πιο στενή.

Εναλλακτικά κι, ενδεχομένως, αν θέλεις να ξεχωρίσεις ακόμη περισσότερο για το στυλ σου (κι αν κι εφ’ όσον, το «σηκώνει» και το dress code της εταιρείας, προφανώς) φρόντισε η «πανοπλία» που θα διαλέξεις να είναι καμωμένη από κάποιο πιο ιδιαίτερο ύφασμα, όπως, για παράδειγμα, tweed, κοτλέ ή ακόμη και φανέλα…

Επίλεξε το σωστό υπόδημα

Δεν χωράει η παραμικρή αμφιβολία ότι η πιο safe επιλογή για τη δουλειά δεν είναι άλλη από τα μαύρα Oxfords, ενώ, υπό προϋποθέσεις (για την ακρίβεια, ανάλογα με το ύφασμα από το οποίο είναι καμωμένο το κοστούμι σου και τη γραμμή που αυτό έχει) «δουλίτσα» μπορούν να κάνουν τα monk straps ή τα brogues.

Αν πάλι θέλεις να «παίξεις» όχι μόνο με το σχέδιο αλλά και με το χρώμα υποδημάτων που φοράς στον χώρο εργασίας σου, τότε καλό θα ήταν να γνωρίζεις ότι φέτος στη μόδα είναι ιδιαίτερα το καφέ, το burgundy, το κεραμιδί αλλά και το κυπαρισσί. Διαλέγεις και παίρνεις και πάλι, ανάλογα με την απόχρωση της «πανοπλίας» σου.

Ανανέωσε την γκάμα των πουκαμίσων σου

Η πλέον προβλεπόμενη και safe επιλογή είναι να επιλέξεις ένα κλασσικό βαμβακερό πουκάμισο. Ωστόσο, αν θέλεις να πας την εμφάνισή σου στο γραφείο ένα βήμα παραπέρα, θα προτείναμε να επενδύσεις σε κάποιο κομμάτι από chambray, το πιο «πολιτισμένο» ξαδελφάκι του denim με την λεπτή πλέξη και την πιο απαλή υφή.

Φρόντισε μόνο να αποφύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι τα «ιδιαίτερα» αξεσουάρ που θα σε κάνουν να θυμίζει cowboy στην Άγρια Δύση. Ή, εναλλακτικά, Οικοδεσπότη στο Westworld. Όπως για παράδειγμα εκείνη τη ζώνη με τη χοντρή, μεταλλική αγκράφα που κληρονόμησες από τον θείο σου / πατέρα σου. Ναι, ξέρεις πολύ καλά για ποια μιλάμε..

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn