Ετσι θα μπεις στο club των ευτυχισμένων 30άρηδων

0
38
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Κι αφού ξεπέρασες την κατάθλιψη του να σβήνεις 29 κεράκια στη γενέθλια τούρτα σου, αλλά και τη μιζέρια που συνοδεύει το γεγονός ότι τα πρώτα «-άντα» βρίσκονται προ των πυλών, έτοιμα να κατεδαφίσουν το οχυρό της αιώνιας νιότης σου, ήρθε η ώρα και για σένα να τριανταρίσεις. Μία ώρα δύσκολη, που σου υπενθυμίζει ότι οδεύεις πρόσω ολοταχώς στην τέταρτη δεκαετία της ζωής σου. Προτού, όμως, τα βάψεις μαύρα, μάθε όλα όσα δεν πρόκειται κανείς να σου πει για τα περίφημα thirties.

Το να είσαι, λοιπόν, 30 σημαίνει ότι…

Το σώμα σου κόβει ταχύτητα

Και ξαφνικά αρχίζεις να παρατηρείς ότι δυσκολεύεσαι όλο και περισσότερο να χάσεις βάρος, ότι η γυμναστική που έκανες μέχρι τώρα δεν αποφέρει πλέον κανένα αποτέλεσμα στο σώμα σου κι ότι μάλλον ήρθε η ώρα να το πάρεις απόφαση. Ποιο; Ότι από εδώ και πέρα, καλό θα ήταν να προσέχεις τη διατροφή σου -βραστό κοτόπουλο και άγιος ο Θεός- γιατί αλλιώς σε βλέπω να γίνεσαι σαν τον Zach Galifianakis, πριν μπει στο πλύσιμο.

Δίχως λόγο και αφορμή, ένα δάκρυ κυλάει συνέχεια στο πρόσωπό σου

Είτε βλέπεις ένα βίντεο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, είτε ένα αδέσποτο κουτάβι στο Σύνταγμα. Ξαφνικά μαλάκωσες και δεν είναι να απορείς καθόλου για το τι σου συμβαίνει. Απλά μεγαλώνεις και συναισθήματα που δεν γνώριζες ότι έχεις, ανασύρονται στην επιφάνεια, με την ευσυγκινησία να είναι πλέον αυτό που σε χαρακτηρίζει, αντί της γαϊδουριάς.

Οι τρίχες σου στρέφονται εναντίον σου

Η πολιορκία της τρίχας μόλις ξεκίνησε. Γκρι και άσπρες θα αρχίσουν να καταλαμβάνουν σιγά – σιγά το κεφάλι σου, μέχρι αυτό να τους παραδοθεί πλήρως, σηκώνοντας λευκή σημαία. Κι αυτό μην νομίζεις ότι είναι το χειρότερο σενάριο. Γιατί υπάρχει και το άλλο. Εκείνο που ξυπνάς ένα ωραίο πρωί και συνειδητοποιείς, αντικρίζοντας το πρόσωπό σου στον καθρέπτη, ότι ένας μικρός κρατήρας έχει κάνει την εμφάνισή του στο κρανίο σου με επεκτατικές διαθέσεις. Η λύση είναι απλή: ξυριστική μηχανή.

Το γούστο σου στη μουσική δεν το αναγνωρίζεις

Σταδιακά, η μανία σου να είσαι συνεχώς μες στα πράγματα, γνωρίζοντας απ’ έξω και ανακατωτά ό,τι νέο κυκλοφορεί, αρχίζει να σβήνει. Μέχρι που μια μέρα σε έχει εγκαταλείψει εντελώς κι εσύ συλλαμβάνεις τον εαυτό σου επ’ αυτοφόρω να ομολογεί ότι ο Phil Collins έχει γράψει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια, αλλά και ότι το «You ‘re Beautiful» του James Blunt είναι τραγούδι – ύμνος στον έρωτα. Ντάξει, αυτό μπορεί να μη σου συμβεί. Βασικά καλύτερα να μη σου συμβεί.

Τα hangovers διαρκούν πλέον μια αιωνιότητα και μία ημέρα

Κάποτε, μπορεί μετά από ένα ξέφρενο βράδυ Πέμπτης βουτηγμένο στο αλκοόλ, να πήγαινες το επόμενο πρωί κουδούνι στο γραφείο και το βράδυ να ήσουν περδίκι. Έτοιμος για νέες αλκοολικές περιπέτειες. Μετά τα 30, όμως, το σκηνικό αλλάζει. Γιατί πολύ απλά, το hangover δεν διαρκεί μόνο 24 ώρες, αλλά 36 στην καλύτερη και το νευρικό σου σύστημα να γίνεται σμπαράλια. Γνωστά αυτά.

Οι φιλοδοξίες σου πεθαίνουν

Και τη θέση τους παίρνει ο ωμός ρεαλισμός. Εκείνος που σε κάνει να απομακρύνεσαι όλο και περισσότερο από το όνειρό σου: να τα τινάξεις όλα στον αέρα και να γίνεις στα 40 σου ο νέος Messi των γηπέδων. Γιατί πολύ απλά το πλοίο έχει πλέον σαλπάρει. Αυτό θα σου λένε όλοι κι εσύ αργά ή γρήγορα θα συμφωνήσεις μαζί τους.

Φυτοζωείς σεξουαλικά

Όσο και να μην θέλεις να το παραδεχθείς, γίνεσαι ολοένα και πιο βαρετός και προβλέψιμος στο σεξ. Κάνεις τα ίδια και τα ίδια που έκανες, πριν τρία χρόνια στο κρεβάτι και δεν μπαίνεις καν στον κόπο να δοκιμάσεις έστω μια άλλη στάση βρε αδελφέ. Έτσι, για μία μίνι αλλαγή. Ποιος εσύ, που δήλωνες μέχρι πρότινος καθηγητής στο Κάμα Σούτρα. Ναι οκ, υπάρχουν όμως λύσεις.

Μετράς στα δάχτυλα του ενός χεριού τους φίλους σου

Μπορεί στα 20 να ήσουν από τους πιο δημοφιλείς της παρέας, ωστόσο κάπου στα 31 σου δύο τινά θα σου συμβούν και θα σου δείξουν το δρόμο για το τελικό ξεσκαρτάρισμα: πρώτον, οι μισοί φίλοι σου θα πανικοβληθούν ξαφνικά και θα αρχίσουν να σε προσκαλούν ο ένας μετά τον άλλο στο γάμο τους με εκείνη που μέχρι πρότινος σου έλεγαν ότι δεν παίζει να ζήσουν για πάντα μαζί και δεύτερον, οι άλλοι μισοί θα παντρευτούν το Netflix και το σπίτι τους. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Είσαι στην πραγματικότητα πιο ήρεμος από ποτέ

Γιατί πολύ απλά σταματάς πια να ανησυχείς για το 90% των πραγμάτων που συνήθιζαν να ταλαιπωρούν το κεφάλι σου όταν ήσουν 20 και κάτι. Από εδώ και στο εξής, χρόνο και φαιά ουσία θα καταναλώνεις μόνο σε ό,τι συγκαταλέγεται στην κατηγορία των κακών νέων που είναι πράγματι κακά νέα. Κι αυτό μεταφράζεται από θάνατο και ασθένεια, μέχρι οικογενειακά προβλήματα και οικονομικά αδιέξοδα. Θα αρχίζεις, δηλαδή, να σκέφτεσαι λίγο πολύ σαν τους γονείς σου και να συνειδητοποιείς ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και απρόβλεπτη για να μην είσαι ζεν.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn