Ένα ζεστό και στιλάτο hoodie θα είναι πάντα στη μόδα

0
267
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το κατεξοχήν ρούχο του περιθωρίου, που έχει ταυτιστεί με το στυλ των skaters και το grunge look και ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της εφηβικής ηλικίας, το hoodie έχει αναδειχθεί από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας ως ένα από τα απαραίτητα ρούχα της χειμωνιάτικης αντρικής γκαρνταρόμπας.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα αθλητικό φούτερ με κουκούλα που κυκλοφορεί με φερμουάρ ή χωρίς και λέγεται ότι πρωτολανσαρίστηκε από την εταιρεία αθλητικών ειδών Champion, δεκαετίες πριν στα μακρινά 30s.

Ένα ζεστό και στιλάτο hoodie θα είναι πάντα στη μόδα

Τα διαφορετικά στυλ του hoodie

Το κλασικό

ΧΟΥΝΤΙ

Είναι μονόχρωμο με μίνιμαλ γραμμή, με ή χωρίς τσέπες.

Το printed

ΧΟΥΝΤΙ

Κυκλοφορεί σε διάφορα και διαφορετικά σχέδια και το στυλ του είναι περισσότερο casual και αθλητικό.

To hoodie με στάμπα

ΧΟΥΝΤΙ

Ρετρό αισθητική για ένα streetwear look, που έχει κάτι από την εφηβική σου ηλικία.

To αθλητικό

ΧΟΥΝΤΙ

Συνδυάζεται με τζην παντελόνι εκτός γυμναστηρίου και με joggers εντός.

To smart casual

ΧΟΥΝΤΙ

Το μάλλινο hoodie που ακροβατεί μεταξύ φούτερ και πλεκτού πουλόβερ. Μπορεί να συνδυαστεί με denim, chino ακόμη και tailored παντελόνια.

Το technical με φερμουάρ

ΧΟΥΝΤΙ

Δεν είναι αμιγώς τζάκετ, δεν είναι αμιγώς hoodie. Είναι ένα στιλάτο “πάντρεμα” των δύο.

Οι ενδυματολογικοί κανόνες του hoodie

  • Δώσε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα και στο υλικό κατασκευής, που είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά ώστε να είναι προσεγμένη η εμφάνισή σου.
  • Προτίμησε επίσης σχέδια σε κλασικά και ουδέτερα χρώματα, όπως είναι το μαύρο, το γκρι, το σκούρο μπλε, το λευκό, που είναι πιο εύκολα στους συνδυασμούς και χαρίζουν κομψότητα ακόμα και σε ένα athleisure σύνολο.
  • Όταν χρησιμοποιείς το hoodie για να χτίσεις ένα layering look -το ντύσιμο σε στρώσεις-, φόρεσέ το μέσα από t-shirt, κυρίως αν έχει φερμουάρ και συνδύασέ το με παλτό ή bomber jacket ή δερμάτινο μπουφάν, τζην παντελόνι και sneakers ή δερμάτινες μπότες.
  • Για ένα λιγότερο casual και περισσότερο smart look, “πάντρεψέ” το με blazer, μάλλινο κατά προτίμηση και tailored ή chino pants.
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn