Πώς να κάνεις το τρέξιμό σου περισσότερο εθιστικό

0
38
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Έχεις φτάσει το τρέξιμό σου σε τέτοιο επίπεδο ώστε να σε πιάνει χασμουρητό μετά το πρώτο δεκάλεπτο πάνω στην ίδια, ευθεία, μονότονη διαδρομή; Τα χιλιόμετρα που διανύεις καθημερινά σού φαίνονται πλέον πολύ λίγα για να σε φτάσουν στα όρια εξάντλησης;

Ο τρόπος που τρέχεις δεν σου σε ενθουσιάζει όπως παλιότερα;

Εάν έχει απαντήσει «ναι» σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις σου έχουμε καλά και κακά μαντάτα.
> Το θετικό: τρέχεις πια σαν άλογο και τίποτε δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να ολοκληρώσεις με άνεση ένα μαραθώνιο.
> Το αρνητικό: Βρίσκεσαι στα πρόθυρα να τα παρατήσεις, κυρίως επειδή το τρέξιμό σου δεν σου αφήνει περαιτέρω περιθώρια πρόκλησης, έμπνευσης και ζήλου.

Αναβάθμισε τα «ένσημα» που έχεις ήδη καβατζάρει τρέχοντας στους δρόμους και κάνε τα χιλιόμετρά σου ακόμη πιο δελεαστικά με αυτούς τους παρακάτω τρόπους.

Φορτώσου με βάρη

Για να περάσεις σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο αντοχής και σωματικής πρόκλησης, φόρεσε ένα γιλέκο με βάρη ειδικό για τρέξιμο.

Ορισμένα από τα οφέλη που μπορεί να σου προσφέρει ένα τέτοιο αξεσουάρ, είναι πολλαπλασιασμός της αντοχής, καλύτερη καρδιαγγειακή υγεία και τριπλάσια καύση θερμίδων.

Τρέχα σε ανηφόρες ή σκάλες

15 μόνο λεπτά τρεξίματος σε ανηφορικό έδαφος θα σε κάνει να μετανιώσεις πικρά που είχες βαρεθεί την ωραία και επίπεδη άσφαλτο. Το τρέξιμο σε τερέν υπό γωνία απαιτεί να κινήσεις το σώμα σου ενάντια στη βαρύτητα. Αυτό είναι ένα επίπεδο προπόνησης που ακόμη και οι μαραθωνοδρόμοι αποκαλούν «η κόλαση του δρομέα».

Η μέθοδος Fartlek

Πρόκειται για ένα σύστημα προπόνησης για δρομείς, το οποίο στηρίζεται στις συχνές, ελεγχόμενες εναλλαγές ταχύτητας των διασκελισμών. Στο «κόλπο» εμπλέκονται τρελά σπριντ μέχρι για ένα 100στάρι, στάση, περπάτημα, αργή επανεκκίνηση, σταδιακή αύξηση του ρυθμού, μανιακό σπριντ ξανά μέχρι το επόμενο 100άρι.

Ανέβα στο διάδρομο

Πολλοί δρομείς απαξιώνουν το εν λόγω γυμναστηριακό μηχάνημα, με κυριότερη δικαιολογία τη βαρεμάρα. Ωστόσο, η προπόνηση σε ένα διάδρομο μπορεί να γίνει υπερβολικά προκλητική, μιας και διαθέτει ένα πλήθος επιπέδων ταχύτητας και κλίσεων εδάφους. Το καλύτερο; Δεν κινδυνεύεις από λακκούβες.

Γέμισε το τρέξιμό σου με ενδιάμεσες δοκιμασίες μυϊκής αντοχής

Αν θέλεις να τρέχεις ακόμη πιο μακριά και σκληρά, δίχως να σε καταπονούν ανηφόρες, σκαλιά και άμμοι, ο πιο απλός τρόπος είναι να αξιοποιείς τις «ανάσες» σου εκτελώντας απλές ασκήσεις με το ίδιο το σωματικό σου βάρος.
> Μετά από ένα χιλιόμετρο τρεξίματος, σταμάτα και πάρε 10 κάμψεις, 10 βαθιά καθίσματα με εκτινάξεις και 30 δευτερόλεπτα σανίδες.

Τελικό συμπέρασμα:

Ναι, το τρέξιμο από μόνο του, είναι βαρετό. Και γι’ αυτό πολλοί τα παρατάνε στον πρώτο μήνα. Μπορείς όμως να το παραλληλίσεις με την ερωτική σου σχέση, που θέλεις διακαώς να μένει διαρκώς παθιασμένη και εποικοδομητική:

Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει για να πας ακόμη μακρύτερα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn