Ετσι θα δεις αν σε υπέκλεψαν στο Facebook

0
33
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Facebook έδωσε στη δημοσιότητα ένα link για όλους εκείνους που δεν γνωρίζουν με σιγουριά αν τα προφίλ τους έπεσαν θύμα κλοπής κατά την τελευταία επίθεση που δέχθηκε η ασφάλεια του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τσεκάρει εδώ σε τι κατάσταση είναι ο λογαριασμός του.

Το πρόβλημα διήρκεσε από τις 14 έως τις 27 Σεπτέμβρη του 2018, όταν κάποιοι hackers μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν αυτό που το Facebook ονόμασε “μία αδυναμία που προκλήθηκε από τη σύνθετη διάδραση τριών διαφορετικών bugs στο σύστημα”. Αυτή η “αδυναμία” επηρέασε το τμήμα του social media που είναι γνωστό ως “View Ass” και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να τσεκάρουν τα προφίλ τους σαν να είναι επισκέπτες.

Μέσα από αυτό οι hackers μπόρεσαν να κλέψουν ευαίσθητες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα χιλιάδες αριθμούς κινητών τηλεφώνων.

Εξαιτίας του αυτοματοποιημένου συστήματος, οι επιτήδειοι απέκτησαν πρόσβαση στους λογαριασμούς 400 χιλιάδων ανθρώπων. Πατώντας πάνω σε αυτούς, κατάφεραν -χρησιμοποιώντας τις λίστες των φίλων- να κλέψουν πληροφορίες από 30 εκ. (!) χρήστες.

Να πώς θα τσεκάρεις αν υπέκλεψαν τον λογαριασμό σου στο Facebook

Αυτήν την στιγμή το Facebook έχει ξεκινήσει έρευνες σε συνεργασία με το FBI, του ζητήθηκε όμως από τη μυστική υπηρεσία να μην κατονομάσει κανέναν πιθανό ένοχο. “Δουλέψαμε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να αναλύσουμε το πρόβλημα ασφάλειας που προέκυψε και καταφέραμε να βρούμε τη λύση πριν δύο εβδομάδες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ενημερώσουμε τους χρήστες για το ποιες πληροφορίες πήραν από εκείνους οι hackers” δήλωσε ο Guy Rosen, αντιπρόεδρος του τμήματος Product Management του κοινωνικού δικτύου, σε ανάρτησή του σε blog.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn