Βασίλης Πανταζής | Ζορμπάς και Δήμος Κορινθίων

0
39
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είναι γνωστή η έντονη αντιπολιτευτική μου δράση κατά του δημάρχου Κορινθίων και του συστήματος που όπως είπε σωστά ο Χαράλαμπος Κασίμης, εγκατέστησε και λειτουργεί στον Δήμο.

Μπορώ με άνεση να ισχυρισθώ ότι είμαι ο μοναδικός στο δημοτικό συμβούλιο Δήμου Κορινθίων ο οποίος συνετέλεσα τα μέγιστα για την αποδόμηση του πλαστού του πολιτικού προφίλ με στοιχεία και προτάσεις.

Το να διαβάζω όμως καταγγελίες δημοτικών συμβούλων που ακόμη δεν έμαθαν ούτε τις γειτονιές της Κορίνθου αλλά και μερικών που μέχρι πριν μερικές μέρες συνδιοικούσαν τον Δήμο, ότι δηλαδή ο δήμαρχος είναι υπεύθυνος για κάθε καταστροφή που έγινε λόγω των εντόνων καιρικών φαινομένων, δεν μπορεί να με αφήσει απαθή.

Ναι οι ευθύνες του δημάρχου για την αποφυγή της μελέτης και της κατασκευής έργων υποδομών και ενασχόληση του μόνο σε έργα βιτρίνας και μάλιστα τον τελευταίο χρόνο της θητείας του, το διατυμπανίζω συνεχώς ακόμη και μέσα στο συμβούλιο με αριθμούς και έγγραφα, είναι υπαρκτές και πρέπει να καταδικαστούν πολιτικά.

Θυμίζω μάλιστα ότι το 2015 δημόσια κατήγγειλα ότι οι εργολαβίες που δόθηκαν σε εργολάβο τότε συνεργάτη του και νυν αντίπαλο του και αφορούσαν καθαρισμούς ρεμάτων, δεν είχαν γίνει ή αν έγιναν ήταν πασαλείμματα.

Και αυτό το είχα καταγγείλει μετά από επισκέψεις μου με την βοήθεια ανθρώπων που πραγματικά ενδιαφέρονται για τα χωριά τους, όπως του Ανδρέα Πούλου, του Δημήτρη Γκούτση, του Γιώργου Κώστα, του Δημήτρη Βλάχου, του Παναγιώτη Κλενιάτη, του Χρήστου Μερκούρη, του Βλάσση Διαμαντόπουλου και άλλων, στα ρέματα που προχθές δημιούργησαν ζημιές αλλά και στα στρεβλά έργα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Και πήγαμε όταν ακόμη δεν υπήρχε πρόβλημα και όχι μετά την καταστροφή όπως έκαναν κάποιοι επ ευκαιρία των εκλογών , σαν τα σαλιγκάρια που βγαίνουν μετά την βροχή, δείχνοντας την μικροπολιτική τους αντίληψη.

Όμως η προχθεσινή δύναμη της φύσης όπως εκφράστηκε, ήταν τέτοια, που σε συνδυασμό με τις πολεοδομικές στρεβλώσεις και αυθαιρεσίες δεκαετιών αλλά φυσικά και τις ευθύνες της αυτοδιοίκησης στο σύνολο της, ακόμη και όλα να είχαν γίνει σωστά, θα υπήρχαν και πάλι σοβαρά προβλήματα.

Να ευχαριστήσουμε τον Θεό γιατί δεν είχαμε μεγαλύτερες δοκιμασίες.

Να ευχαριστήσουμε τον Θεό και να συνδράμουμε ο καθένας όπως μπορεί (όχι βέβαια μπαίνοντας ανάμεσα στα πόδια των οργάνων της πολιτικής προστασίας για φωτογράφηση) για να ανακουφίσουμε τους δημότες.

Ήδη ο δήμαρχος θα έπρεπε να είχε συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να συζητηθεί η κατάσταση και να καθορισθεί η πορεία αποκατάστασης αλλά κυρίως όπως φωνάζω τόσα χρόνια της πρόληψης.

Και καλό είναι να αποφεύγουν κάποιοι, στην αγωνία να ακουστούν δήθεν αντιπολιτευτικές τους κορώνες, τις προτάσεις που δείχνουν το μέγεθος της άγνοιας τους.

Δεν μπορεί επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού να ζητά σύσταση τοπικού συμβουλίου πολιτικής προστασίας και να μην γνωρίζει ότι προβλέπεται από το νόμο, υπάρχει, συνεδριάζει και έχει και μέλος από την ίδια την αντιπολίτευση.
Ας μείνουμε λίγο σοβαροί αν μπορούμε. Αν όχι, ας μείνουμε τουλάχιστον σιωπηλοί.

Βασίλης Πανταζής

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn