Η γυναίκα που μπήκε μπροστά όταν οι άλλοι…έστριβαν…!

0
31
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τα πρώτα βήματα του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στην Κορινθία ήταν εξαιρετικά δύσκολα.
Παντού έβρισκε κλειστές πόρτες και απρόθυμα να τον στηρίξουν στελέχη.
Ακόμα και οι Μητσοτακικοί της Κορινθίας, έκλειναν πονηρά το μάτι στον Πέτρο Τατούλη, (κάποιοι το κάνουν ακόμα) και έβαζαν εμπόδια στην προσπάθεια του υποψήφιου να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο…!
Η προσπάθεια φαινόταν μάταιη αφου οι δεξιοί παράγοντες της Κορινθίας στην πλειοψηφία τους, δεν ήταν απλά απρόθυμοι αλλά και χλευαστικοί.
Πιο τραγική ήταν η εικόνα σε όλους όσους επιθυμούν να γίνουν υποψήφιοι βουλευτές και δεν ήθελαν τάχα να “τσαλακώσουν”, την ανύπαρκτη για τους περισσότερους πολιτική τους εικόνα και έστριβαν, μόλις άκουγαν Νίκας.
Αυτή την περίοδο βγήκε μπροστά μία γυναίκα που αψήφισε όλα τα παραπάνω, ίσως και απο άγνοια του πραγματικού κινδύνου, αλλά βγήκε μπροστά και στάθηκε δίπλα στον Παναγιώτη Νίκα, μαζί με κάποια νέα παιδιά, που ήθελαν να βοηθήσουν.
Η κα. Ιωάννα Κασίμη, μέλος της νομαρχιακής της ΝΔ Κορινθίας, χωρίς δισταγμούς, στήριξε με την συμμετοχή της την απόφαση του προέδρου του κόμματος της και παρά τις πιέσεις που δέχθηκε δεν λύγισε.
Η τραπεζικός πήρε πάνω της μεγάλο κομματικό και κοινωνικό φορτίο, την ώρα που οι πρωτοκλασάτοι της ΝΔ, γυρνούσαν την πλάτη στον Νίκα…!
Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει και η εικόνα Νίκα στην Κορινθία έχει βελτιωθεί θεαματικά, επειδή κάποιοι τον πρώτο καιρό, δεν έκαναν διπλά και τριπλά παιχνίδια και δεν κοιτούσαν μόνο την προσωπική τους επιβίωση.
Η κα. Ιωάννα Κασίμη, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνουν πρώτα όσοι έχουν κερδίσει ή προσδοκούν να κερδίσουν απο το κόμμα.
Αυτή είναι σύντομα η αλήθεια για την παράταξη “πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” στην Κορινθία και τον τρόπο που προχώρησε στον δύσκολο νομό.

Και την αλήθεια αυτή την γνωρίζουν πρώτα οι αγνοί αγωνιστές και αγωνίστριες της ΝΔ στην Κορινθία…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn