Μία εντυπωσιακή πρόταση της Ολγας Κονομόδη!

0
65
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Εδώ και πολλά χρόνια στην Κόρινθο δεν υπάρχουν αλάνες.
Ανοικτοί χώροι για να μπορούν τα παιδιά να παίξουν και να επικοινωνήσουν.
Αυτό έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα να έχει χαθεί ακόμα και η πολύ γλυκιά λέξη με την οποία μεγαλώσαμε όλοι, η γειτονιά!
Τα παιδιά της γειτονιάς μας δεν γνωρίζονται, δεν δημιουργούν δεσμούς φιλίας που θα τα συντροφεύουν στην υπόλοιπη ζωή τους και θα τα δένουν με τα παιδικά τους χρόνια, αλλά και τον τόπο όπου γεννήθηκαν.
Ένας περίπατος στις γειτονιές, όπου το παιχνίδι και ο αθλητισμός έχουν πάψει προ πολλού να υπάρχουν και να διαπαιδαγωγούν, να φτιάχνουν χαρακτήρες, να δομούν προσωπικότητες, αρκεί για να καταλάβει κανείς, και περισσότερο ένας εκπαιδευτικός, πόση αξία έχει να γυρίσουμε λίγο πίσω και να ξαναστήσουμε τις γέφυρες με τα παιδιά μας.
Παιδιά που είναι κλεισμένα στο σπίτι ή κάνουν απρόσωπο αθλητισμό με ραντεβού, αγνοώντας την αξία του παιχνιδιού, εγκλωβισμένα στα τάμπλετ και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια…

Εφόσον αξιωθώ να εκλεγώ δημοτική σύμβουλος, θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να βρουν τα παιδιά μας ανοικτούς και ασφαλείς χώρους για να παίξουν σαν παιδιά και να μεγαλώσουν στις γειτονιές της Κορίνθου σαν παιδιά.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ:
ΟΛΟΙ οι σχολικοί χώροι να είναι ανοικτοί τα απογεύματα, ακόμα και το καλοκαίρι, για μπορούν τα παιδιά να παίξουν ελεύθερα, να γίνουν οι αυλές των σχολείων μας οι σύγχρονες και ταυτόχρονα ασφαλείς ΑΛΑΝΕΣ της Κορίνθου.
Με μέριμνα του δήμου φυσικά και με απόλυτη ασφάλεια για τα παιδιά και έχει μεγάλη σημασία αυτό, αφού θα πρέπει να υπάρχει φύλαξη κατά τις ώρες που τα προαύλια θα είναι ανοικτά.
Μπορούμε να ξανακάνουμε την Κόρινθο ανθρώπινη.
Μπορούμε να δώσουμε στις νέες γενιές τους χώρους που είναι δικοί της για να γίνει και πάλι η γειτονιά πραγματική γειτονιά και το παιδικό παιχνίδι χαρά και ζωή.
Για όλα αυτά θα αγωνιστώ.

ΟΛΓΑ ΚΟΝΟΜΟΔΗ-ΘΩΜΑ
Υπ. Δημοτική Σύμβουλος Κορινθίων
με τον συνδυασμό “Συμμαχία Πολιτών” του Βασίλη Νανόπουλου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn