Β’ Κατηγορία | Πλήρη αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο

0
45

Το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας  Κορινθίας συνεχίζεται  το Σαββατοκύριακο ( 16:30) με τους αγώνες της 2ης  αγωνιστικής ημέρας.

Αυλαία της αγωνιστικής το Σάββατο με τους ενδιαφέροντες  αγώνες  του Ηρακλή Λεχαίου με τον Εθνικό Ξυλοκέριζας, στο Λέχαιο  και του Ισθμιακού με την Περαχάρα στην κοινή τους έδρα «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ»

Η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα   της Κυριακής με τους υπόλοιπους αγώνες της 2ης ημέρας.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός Λουτρακίου αγωνίζεται στην έδρα του το «ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ» , όπου υποδέχεται  τον Αγιάννη,   την ίδια ώρα στο Ξυλόκαστρο ο Πανευρωστινιακός αντιμετωπίζει , με στόχο το πρώτο του τρίποντο, τον  ΑΟ Λεχαίου.   Στο Ζευγολατιό ο Άρης Βοχαϊκού αντιμετωπίζει τον ΑΟ Ασπροκάμπου, ενώ στην Τραγάνα του Κιάτου η Θύελλα Κάτω Διμηνιού θα προσπαθήσει για την πρώτη της νίκη, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Άσσου . Τέλος ο ΑΟ Μαψού αντιμετωπίζει τον Πανσολυγειακό.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ο αγώνας του Πανευρωστινιακού με τον ΑΟ Λεχαίου θα καλυφτεί  ραδιοφωνικά – διαδικτυακά  από το Greekradio web channel και τους «ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου

2η Αγωνιστική

Σάββατο29/9/18, 16:30

Ηρακλής Λεχαίου Εθνικός Ξυλοκερίζης
Ισθμιακός ΑΟ Περαχώρας

Κυριακή 30/9/18, 16:30 

Άρης Βοχαϊκού ΑΟ Ασπροκάμπου
Θύελλα Κ. Διμηνιού Ολυμπιακός Άσσου
ΣΦΛ Ολυμπιακός ΑΠΣ Αγιάννης
ΑΟ Μαψού Πανσολυγειακός
Πανευρωστινιακός ΑΟ Λεχαίου