Περιφέρεια Πελοποννήσου | “Θα τα πούμε «όλα» στη δικαιοσύνη κ. Μαντά”

  0
  35
  www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

  Ανεβαίνουν κατακόρυφα οι τόνοι στην σκηνή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αφού οι προεκτάσεις της όλης πολιτικής διάστασης φαίνεται ότι περνούν και σε άλλα επίπεδα.

  Μετά τα όσα έχουν εξελιχτεί με το πολιτικό “άδειασμα” της ΝΔ στον κ. Τατούλη για στήριξη στις επόμενες εκλογές και το έντονο σκηνικό της προηγούμενης εβδομάδας, ακολούθησαν αυτήν, οι αναφορές του Πέτρου Τατούλη για «μαύρο» χρήμα βάζοντας στο «κάδρο» τον Περικλή Μαντά.

  Ο κ. Μαντάς καταγγέλλει ως κοινό συκοφάντη τον κ. Τατούλη και οδηγεί την υπόθεση των δηλώσεων του κ. Τατούλη στη δικαιοσύνη.

  Ολόκληρη η ανακοίνωση Μαντά:

  Η πολιτική, προσωπική, κοινωνική, επαγγελματική και οικογενειακή εξόντωσή μου, που επιχειρεί ο κ. Τατούλης επειδή τόλμησα να μην συμβιβαστώ με τις πολιτικές αθλιότητες, που ήθελε να επιβάλλει στην Πελοπόννησο, θα πνιγεί στο βούρκο της λάσπης και της χυδαιότητας, που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

  Η αξιοπιστία του είναι γνωστή στο πανελλήνιο. Όσα ψέμματα κι αν πει, όση λάσπη κι αν ρίξει, όσες συκοφαντίες κι αν εκστομίσει, δεν θα καταφέρει να ανακόψει τον πολιτικό του κατήφορο.Τον λόγο πλέον έχει η ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία θα κληθεί να «υπερασπιστεί» τα ψέμματά του, ως κοινός συκοφάντης.

  Περικλής Μαντάς

  Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

  Πολιτευτής Ν.Δ. Ν. Μεσσηνίας

  Και η απάντηση της περιφέρειας Πελοποννήσου:

  «Είναι γνωστό σε όλους τους Μεσσήνιους πολίτες ότι ο πολιτικά ετερόφωτος κ. Περικλής Μαντάς λειτουργεί ως «πολιτικός αχυράνθρωπος» που εκτελεί «εντολές των αφεντικών του».

  Αυτή και μόνο είναι η αιτία της πολιτικής του «κωλοτούμπας», καθώς, ενώ ως Αντιπεριφερειάρχης υμνούσε δημόσια το έργο της περιφερειακής αρχής και το πολιτικό κύρος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, στη συνέχεια, «εκτελώντας εντολές», ακυρώνει ο ίδιος τον εαυτό του και κατασυκοφαντεί, υβρίζει και λασπολογεί με χυδαία ψέματα την περιφερειακή αρχή και κυρίως τον Πέτρο Τατούλη.

  Υπενθυμίζουμε στον κ. Μαντά ότι «δεν έφυγε μόνος» του από την περιφερειακή αρχή, όπως αρέσκεται να διαδίδει, αλλά του ζητήθηκε η παραίτησή του από την Εκτελεστική Επιτροπή, όταν αποκαλύφθηκε ενώπιον της ότι λειτουργεί ως «εκτελεστικό όργανο πολιτικών παρεών και συγκεκριμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης», που έχουν εξαπολύσει έναν ανήθικο πόλεμο ενάντια στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι για την ικανοποίηση των συμφερόντων αυτών ο κ. Μαντάς και η πολιτική του «παρέα» δεν υπολογίζει καθόλου το δημόσιο συμφέρον.

  Ο πανικός του κ. Μαντά είναι έκδηλος στην τολμηρή δημόσια καταγγελία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ότι συμπεριφέρεται ως «κομιστής μέσου μαζικής ενημέρωσης». Όσο και να προσπαθεί να αποποιηθεί τη συμπεριφορά αυτή γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή και μόνο είναι η αλήθεια.

  Σε ότι αφορά τέλος την «πολιτική, προσωπική, κοινωνική, επαγγελματική και οικογενειακή εξόντωσή του», όπως ο ίδιος αναφέρει, είναι βέβαιο ότι ποτέ δεν απασχόλησε και ούτε πρόκειται να απασχολήσει την περιφερειακή αρχή. Αυτό θα το καταφέρει μόνος του με την ανοίκεια συμπεριφορά του απέναντι στους πολίτες, την ηθική και νομική δεοντολογία.

  Αναμένουμε λοιπόν κ. Μαντά να τα πούμε «όλα» στη δικαιοσύνη».

   

   

  xem phim sex
  kamukta
  cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn