Ανδρέας Ζάρρος | Δυο κάλπες έχει η ζωή…

  0
  128
  www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

  Αυτοδιοικητική παρέμβαση του Ανδρέα Ζάρρου

  Σε πέντε μήνες έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές και αυτή τη φορά θα γίνουν με άλλο σύστημα, που δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες και παρέες να θέσουν υποψηφιότητα στην κοινότητά τους, χωρίς να έχουν την υποχρέωση να ανήκουν σε κάποιο συνδυασμό δημάρχου.

  Πέρα από την απλή αναλογική που καθιερώνεται και αλλάζει τον τρόπο κατανομής των δημοτικών συμβούλων τερματίζοντας την παντοκρατορία των «πλειοψηφιών», μια ακόμα μεγάλη αλλαγή εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην εκλογή των συμβουλίων των κοινοτήτων. Η εκλογή των τοπικών συμβουλίων θα γίνει σε ξεχωριστή κάλπη από αυτή των δημοτικών συμβούλων και ανάλογα με τον πληθυσμό της κοινότητας μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα είτε μεμονωμένοι πολίτες (σε κοινότητες μέχρι 300 κατοίκους) είτε συνδυασμοί πολιτών (σε κοινότητες με περισσότερους από 300 κατοίκους).

  Συγκεκριμένα:

  – Στις κοινότητες μέχρι 300 κατοίκους εκλέγεται μόνο ένας (στο τέλος υπάρχει κατάλογος για τον πληθυσμό των κοινοτήτων του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης). Οι υποψήφιοι μπαίνουν στο ίδιο ψηφοδέλτιο που θα πέφτει σε ξεχωριστή κάλπη και ο πρώτος σε σταυρούς εκλέγεται πρόεδρος της κοινότητας.

  – Στις κοινότητες με 301-2.000 κατοίκους τα συμβούλια που εκλέγονται είναι 5μελή. Εδώ πρέπει να σχηματιστούν συνδυασμοί με 5 υποψηφίους τουλάχιστον και οι έδρες μοιράζονται αναλογικά. Ο πρόεδρος θα ψηφιστεί από τους 5 εκλεγέντες μεταξύ των πρώτων σε σταυρούς των δύο πρώτων συνδυασμών. Δεν υπάρχει υποχρέωση να ανήκεις σε κάποιον συνδυασμό δημάρχου, αν και δίνει το δικαίωμα να βάλεις κοινό όνομα με κάποιον δημοτικό συνδυασμό αλλά και πάλι η ψηφοφορία γίνεται σε ξεχωριστή κάλπη και οι ψήφοι του τοπικού συνδυασμού δεν έχουν σχέση με τον κεντρικό.

  – Στις κοινότητες με κατοίκους πάνω από 2.000 (στο δήμο μας είναι μόνο το Ξυλόκαστρο) τα συμβούλια που εκλέγονται είναι 7μελή. Κατά τ’ άλλα ισχύουν τα προηγούμενα.

  Αν συνυπολογίσουμε ότι οι κοινότητες θα έχουν και έναν μικρό προϋπολογισμό που θα αποφασίζουν τα συμβούλιά τους πώς θα τον εκμεταλλεύονται, πιστεύω ότι είναι μια λαμπρή ευκαιρία για νέους ανθρώπους να εμπλακούν με τις εκλογές των κοινοτήτων τους. Δεν λέει τίποτα να σιχτιρίζεις μόνο τους παράγοντες που ασχολούνται και εκλέγονται κάθε φορά και να αφήνεις να διαιωνίζεται ένα είδος «ειδικών» που αποφασίζουν για σένα. Τώρα μπορείς να συμμετέχεις μόνος ή με την παρέα σου και να δώσεις άλλη προοπτική στον τόπο σου.

  Θα ήταν ευχής έργο να δούμε και στο Ξυλόκαστρο και στο Δερβένι και σε όλα τα μεγάλα χωριά νέους ανθρώπους να θέτουν υποψηφιότητα, δημιουργώντας συνδυασμούς ή πλαισιώνοντας συνδυασμούς επιτυχημένων προέδρων (έχουμε αρκετούς στον δήμο μας) και να εμπλουτιστεί λίγο το πολιτικό προσωπικό που ασχολείται με τον τόπο. Η ανάθεση σε άλλους να μας σώσουν έχει δείξει τα αποτελέσματά της και τοπικά και κεντρικά, οπότε πατριώτες…

  … ιδού η κάλπη, ιδού και το πήδημα!

  Ανδρέας Απ. Ζάρρος

  Πληθυσμός κοινοτήτων δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης (απογραφή 2011)

  Μέχρι 300 κατοίκους (Μονομελές συμβούλιο)

  Τοπική Κοινότητα Ελληνικού 85
  Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας 256
  Τοπική Κοινότητα Σαρανταπήχου 191
  Τοπική Κοινότητα Χελυδορέου 169
  Τοπική Κοινότητα Στομίου 186
  Τοπική Κοινότητα Άνω Τρικάλων 106
  Τοπική Κοινότητα Δένδρου 148
  Τοπική Κοινότητα Ζεμενού 240
  Τοπική Κοινότητα Θαλερού 158
  Τοπική Κοινότητα Θροφαρίου 81
  Τοπική Κοινότητα Κάτω Συνοικίας Τρικάλων 258
  Τοπική Κοινότητα Κορφιωτίσσης 74
  Τοπική Κοινότητα Λαγκαδαιίκων 74
  Τοπική Κοινότητα Μέσης Συνοικίας Τρικάλων 86
  Τοπική Κοινότητα Στυλίων 145
  Τοπική Κοινότητα Ξανθοχωρίου 82
  Τοπική Κοινότητα Πελλήνης 82
  Τοπική Κοινότητα Ρεθίου 201
  Τοπική Κοινότητα Σοφιανών 81
  Τοπική Κοινότητα Νέων Βρυσουλών 76

  Από 301-2.000 κατοίκους (5μελές συμβούλιο)

  Τοπική Κοινότητα Δερβενίου 1.098
  Τοπική Κοινότητα Ευρωστίνης Ροζενών 729
  Τοπική Κοινότητα Λυγιάς 340
  Τοπική Κοινότητα Λυκοποριάς 638
  Τοπική Κοινότητα Πύργου 488
  Τοπική Κοινότητα Γελινιατίκων 430
  Τοπική Κοινότητα Καμαρίου 899
  Τοπική Κοινότητα Καρυάς 594
  Τοπική Κοινότητα Κάτω Λουτρού 443
  Τοπική Κοινότητα Μάννας 475
  Τοπική Κοινότητα Μελισσίου 918
  Τοπική Κοινότητα Παναριτίου 344
  Τοπική Κοινότητα Πιτσών 662
  Τοπική Κοινότητα Ρίζης 428
  Τοπική Κοινότητα Συκέας 481

  Από 2.001-10.000 (7μελές συμβούλιο)

  Δημοτική Κοινότητα Ξυλοκάστρου 5.573

  xem phim sex
  kamukta
  cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn