Θα κατεβάσει δικούς συνδυασμούς στην Κορινθία;;

0
38
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Τσίπρας πρόσφατα είπε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ανάγκη να κατεβάσει δικό του συνδυασμούς στις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά θα πρέπει να συνεργαστεί με σχήματα που έχουν προοδευτική κατεύθυνση και κινούνται στον δημοκρατικό χώρο.
Αυτό λύνει τα χέρια των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας να προχωρήσουν σε συνεργασίες χωρίς έχουν το άγχος να βρούν υποψήφιους δημάρχους που δύσκολα βρίσκονται και να κατεβάσουν συνδυασμούς, που δύσκολα συγκροτούνται.
Στην Κόρινθο μετά και διάσπαση της δημοτικής παράταξης και την προσχώρηση των Ψιλογιαννόπουλου και Δημητριάδη στην ΛΑΕ, δυσκολεύει πολύ η συγκρότηση αυτόνομου συνδυασμού του κόμματος και για την ώρα δεν υπάρχει κανένας να θέλει να αναλάβει την ευθύνη, εκτός ίσως του γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής.
Ούτως ή άλλως οι αυτοδιοικητικές προσδοκίες απο κομματικούς συνδυασμού με κυβερνητική στήριξη είναι πολύ χαμηλές.
Στους άλλους δήμους της Κορινθίας δεν έχει ξεκινήσει η σχετική συζήτηση η οποία θα εξαρτηθεί εν πολλοίς απο τον χρόνο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών.
Πρόσωπα που θα μπορούσε να στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν αν και είναι αμφίβολο πόσοι θέλουν αυτή την εποχή έστω και άτυπες κομματικές στηρίξεις.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn