Το μεγαλύτερο Ελληνικό SUP event στον Ισθμό

0
92

Το μεγαλύτερο Ελληνικό SUP event θα αποτελέσει και φέτος ο 8ος Διάπλους της Διώρυγας Κορίνθου με SUP. Κάθε χρόνο, από το 2011 μέχρι σήμερα, η διέλευση των πλοίων στο μεγάλο κανάλι διακόπτεται για 2 ώρες, για να δοθεί η εκκίνηση σε έναν από τους ομορφότερους ναυταθλητικούς αγώνες της χώρας μας.

Λόγω της επιβλητικότητας του τοπίου, ο αγώνας συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της Ελληνικής, αλλά και της Διεθνούς SUP κοινότητας, αφού πολλοί είναι οι αθλητές που ταξιδεύουν από την Ευρώπη για να ζήσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία του «The World’s Straightest SUP Race» όπως τον έχουν ονομάσει.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στον Διάπλου της Διώρυγας Κορίνθου με SUP (Όρθια Σανιδοκωπηλασία), έχουν όλοι ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας που:

έχουν υποβάλλει την on-line Δήλωση Συμμετοχής

έχουν αποστείλει πρόσφατη Ιατρική Βεβαίωση

έχουν καταβάλλει το κόστος συμμετοχής (εντός 3 ημερών)

έχουν υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση αποποίησης ευθύνης (Επί τόπου την ημέρα του event)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

30€ για δηλώσεις συμμετοχής και εξόφληση μέχρι 15 Σεπτεμβρίου

40€ για δηλώσεις συμμετοχής και εξόφληση μέχρι 16-28 Σεπτεμβρίου

50€ για εξόφληση 29-30 Σεπτεμβρίου

# Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνεται το Lycra του αγώνα, το γεύμα στο μπουφέ των αθλητών καθώς, η μεταφορά συμμετέχοντα και εξοπλισμού από τον τερματισμό στην εκκίνηση καθώς και η υγειονομική/ναυαγοσωστική κάλυψη.

# Υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον παραγγελίας κατά το registration (προαιρετικά):
αναμνηστικού βαμβακερού T-SHIRT – 12 €
αναμνηστικού ΚΑΠΕΛΟΥ – 12 €
επιπλέον γεύματος για συνοδό – 15 €

# Ακύρωση και επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει μέχρι 20/09/18

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα πρέπει:

Να είναι απόλυτα υγιείς και να το πιστοποιήσουν με πρόσφατη Ιατρική βεβαίωση.

Να μην είναι τραυματισμένοι, να μην κάνουν χρήση απαγορευμένων ουσιών και να μην βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ.

Να αποδεχτούν υπογράφοντας την υπεύθυνη δήλωση την ημέρα του αγώνα τα εξής:

Το άθλημα SUP καθώς επίσης και η συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις με SUP στη θάλασσα, μπορεί να είναι επικίνδυνες δραστηριότητες και ενέχουν ρίσκο τραυματισμού. Η Οργανωτική επιτροπή καθώς επίσης και οποιοσδήποτε συνεισφέρει εθελοντικά στη διοργάνωση, δεν φέρουν καμιά ευθύνη στην περίπτωση ατυχήματος και σωματικού τραυματισμού, που θα συμβούν πριν, κατά ή μετά τη διοργάνωση, τόσο εντός της θάλασσας, όσο και στη στεριά, καθώς επίσης και για υλική απώλεια ή ζημιά του εξοπλισμού SUP. Δεν θα ασκήσουν ποινική δίωξη και δεν θα απαιτήσουν καμία αποζημίωση από την οργανωτική επιτροπή.

Να διαβάσουν και να ακολουθήσουν τις οδηγίες της προκήρυξης και το πρόγραμμα της διοργάνωσης. Να βρίσκονται εγκαίρως στο χώρο της γραμματείας του αγώνα για το Registration και να ακολουθούν τις οδηγίες και υποδείξεις των διοργανωτών καθ’ όλη τη διάρκεια του event.

Να ακολουθήσουν τις σχετικές διατάξεις του Γ.Κ.Λ. αριθμ.20 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει καθώς και κάθε σχετικού κανονισμού.

Να αποδεχθούν τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπησή τους εντός και εκτός του αγώνα και την προβολή του υλικού στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο.

Να φορούν το Lycra με τον αριθμό συμμετοχής του, που θα παραλάβουν από την γραμματεία την ημέρα του αγώνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του event.

Να προστατεύουν το φυσικό περιβάλλον της διώρυγας από κάθε ρύπανση.

Σε περίπτωση εγκατάλειψης είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις εντολές της Οργανωτικής Επιτροπής (μεταφοράς τους με σκάφος της επιτροπής στο σημείο τερματισμού).

Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων/ουσα ξεπεράσει το χρονικό όριο των δύο ωρών, είναι υποχρεωμένος να επιβιβαστεί σε σκάφος της Οργανωτικής Επιτροπής και να μεταφερθεί στον τερματισμό.

Οι ανήλικοι συμμετέχοντες, πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, ο οποίος θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη συμμετοχή του ανήλικου στο event, υπογράφοντας την σχετική υπεύθυνη δήλωση.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: corinthcanalsupcrossing.gr