Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο

0
182
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι μου φίλοι! Από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και εντείνει τον συναισθηματισμό, την ανάγκη για ονειροπόληση, το ρομαντισμό, την τρυφερότητα, την ανάγκη να βρεθούμε σε ένα πνευματικό ταξίδι πέρα από κάθε ρεαλιστική προσέγγιση. Αυτή μπορεί να μας οδηγήσει σε έντονη ευαισθησία αλλά και σε εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων, μην μπορώντας να δούμε ξεκάθαρα την πραγματικότητα και να έχουμε ρεαλιστική προσέγγιση, κάτι που πιθανά να οδηγήσει σε απογοητεύσεις.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 20 με 21 Οκτωβρίου 2018 

Για να αποφύγουμε λοιπόν τις αυταπάτες καλό είναι να ασχοληθούμε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, με ότι μπορεί να μας φέρει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας, με τον διαλογισμό ή τον εσωτερισμό, που θα βοηθήσουν στο να ισορροπήσουμε τη διάθεσή μας και να εκτονώσουν την έντονα ιδεαλιστική και παραμυθένια διάθεση που έχουμε στα πράγματα. Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί συναισθήματα χαράς και έντονης ανάγκης για φλερτ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με πρόσωπα που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή στο παρελθόν. Παρέες από τα παλιά μπορούν να μας χαρίσουν στιγμές μοναδικές, γι’ αυτό ας μην χάσουμε την ευκαιρία και ας προσπαθήσουμε να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.

Η αισιοδοξία και η ευεξία που νιώθουμε θα είναι διάχυτη και στο περιβάλλον που θα βρεθούμε και μπορούμε να αποτελέσουμε πηγή χαράς για τους γύρω μας.  Μπορούμε επίσης να ασχοληθούμε και με την διακόσμηση του σπιτιού μας, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό κλίμα για να υποδεχτούμε τους δικούς μας ανθρώπους ως εξαιρετική οικοδεσπότες οικοδέσποινες. Την Κυριακή έχουμε όλο το χρόνο να στραφούμε μέσα μας και να δούμε πραγματικά τον Θεό που κρύβουμε, να προσπαθήσουμε να βρούμε γαλήνη και ηρεμία, αλλά και να δημιουργήσουμε άκρως ρομαντικές και τρυφερές προϋποθέσεις για το ταίρι μας. Προσοχή γιατί η υπερευαισθησία μπορεί να μας οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα, χαλώντας έτσι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στη σχέση μας.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπημένο Κριάρι πιθανά να νιώθεις υπερευαίσθητος, έχοντας ανάγκη για τρυφερότητα και ρομαντισμό. Το Σάββατο, το τρίγωνο της Σελήνης από τους Ιχθύς με την αναδρομή Αφροδίτη στον Σκορπιό φτιάχνει τη διάθεση και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικές ερωτικές στιγμές, απογειώνοντας της σχέσης σου. Την Κυριακή να μην ασχολείσαι με πληγές του παρελθόντος και βγάλε τον έντονα πνευματικό και καλλιτεχνικό εαυτό σου στην επιφάνεια. Αυτό θα ισορροπήσει και εσένα και το ταίρι σου.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό είναι να είσαι προσεκτικός αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί η έντονη τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα πιθανά να σε οδηγήσουν σε απογοητεύσεις, αφού δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα. Το Σάββατο, το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει πρόσωπα του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο, κάτι που θα σε γεμίσει χαρά και ανάγκη για πάθος. Την Κυριακή η συναισθηματική υπερχείλιση είναι κοντά, γι’ αυτό είναι η καλύτερη στιγμή να στραφείς μέσα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φιλικές σου παρέες αγαπημένε ταύρε θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού έχεις την ευκαιρία να τις συναναστραφείς και να συμμετέχεις σε κοινές δράσεις μαζί τους, περνώντας όμορφα. Μπορείς να έχεις πάντα δίπλα σου το ταίρι σου, καθώς μπορείτε να περάσετε μοναδικά με πρόσωπα που είναι κοντινά σας και έχουν κοινό σκεπτικό με εσάς. Το Σάββατο, το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να χαρίσει μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου, αφού ανεβάζει την διάθεση και το κέφι σου.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορείς να περάσεις καταπληκτικά με φίλους σε κοινές δραστηριότητες που σας ενώνουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα γνωρίσεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για σένα. Το Σάββατο είναι ιδανική μέρα για φλερτ και έντονη κοινωνικότητα και είναι γεγονός ότι μπορεί να έρθει νέα γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής του ζωής, η αισιοδοξία και το κέφι σου είναι πόλος έλξης για τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο φόβος να εγκλωβιστείς σε θέματα που απασχολούν στην καριέρα σου είναι υπαρκτός αγαπημένο Διδυμάκι, γι’ αυτό καλό είναι να βρεις την ισορροπία μέσα σου και να αφήσεις στην άκρη αυτό το διήμερο υποχρεώσεις και ευθύνες. Το Σάββατο, το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να φέρει υποχρεώσεις σε κοινωνικό επίπεδο που όμως έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά, έχοντας πάντα μαζί τον άνθρωπό σου. Μην σπαταλήσεις χρόνο στα επαγγελματικά γιατί τότε δεν θα αποφύγεις την γκρίνια του συντρόφου σου.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν υποχρεώσεις κοινωνικές που προκύπτουν μέσα από το επαγγελματικό ή ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου, αλλά θα σε φέρουν σε επαφή με νέους ανθρώπους και γιατί όχι με νέα πρόσωπα που μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους. Το Σάββατο, το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη ανεβάζει τη θετικότητα, την ευεξία και δεν θα χάσεις ευκαιρία να περάσεις όμορφα, όπου κι αν βρεθείς, εντυπωσιάζοντας και κατακτώντας όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μοναδικά μπορείς να περάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο τρυφερό Καρκινάκι, αφού έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με την ψυχή σου και με τον άνθρωπό σου, περνώντας ένα υπέροχο σαββατοκύριακο γεμάτο έρωτα, κέφι και χαρά. Έξοδοι με παρέες και υπέροχες συζητήσεις θα πρωταγωνιστήσουν. Το Σάββατο το τρίγωνο της σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό απογειώνει τη διάθεσή σου και δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου απογειώνοντας τη σχέση σας.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η αισιοδοξία και η παιχνιδιάρικη διάθεση σου δεν αφήνει ασυγκίνητους τους γύρω σου, αφού εντυπωσιάζεις και νέες κατακτήσεις θα σε απασχολήσουν, που θα δώσουν νέα πνοή στη ζωή σου. Ιδιαίτερα το Σάββατο, το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό απογειώνει τη διάθεση σου, νέα πρόσωπα έρχονται και διεκδικούν να βρεθούν δίπλα σου, καθώς η ευχάριστη προσέγγιση και η θετικότητά σου δημιουργούν κλίμα ευφορίας και χαράς γύρω σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις ένα υπέροχο διήμερο.

ΛΕΩΝ

Ένταση και εκνευρισμό είναι πιθανό να νιώθεις αυτό το Σαββατοκύριακο δυναμικό Λιοντάρι, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα και φόβοι και είναι πολύ πιθανό η διάθεσή σου αυτί να επηρεάσει τη σχέση σου και να υπάρξουν συγκρούσεις με το ταίρι σου. Το Σάββατο το τρίγωνο της σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα ρομαντικό περιβάλλον και να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους που θα δώσουν νέα φτερά στη σχέση σου. Μην αφήσεις τη νευρικότητα σου να κυριαρχήσει γιατί θα προβληθούν συγκρούσεις.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε να μην εγκλωβιστεί σε νευρικότητα και μοναχικότητα, θέλοντας να αντιμετωπίσεις βαθύτερες ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια. Χώροι εσωτερισμού και ψυχολογίας ή ανάλογες παρέες μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για έντονο πάθος και ερωτισμό. Μην αφήσεις την ένταση να σε καταβάλει και κλειστείς στον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις τη μοναδική ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, καθώς όλες οι προϋποθέσεις είναι υπέρ σας και θέλεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, ώστε να υπάρξουν όμορφες στιγμές που θα απογειώσουν τη σχέση. Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Σκορπιό εντείνει τη χαρά, το κέφι, τη ζωντάνια και μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα διασκεδάζοντας με παρέες, αλλά και οι δυο σας δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον έρωτα σας να εκδηλωθεί στο μέγιστο.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έχεις τη δυνατότητα να εντυπωσιάσεις, να κερδίσεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει, να φλερτάρεις μοναδικά, καθώς η γοητεία σου είναι πασιφανής και θα είναι δύσκολο για τους γύρω σου να μην επικεντρωθούν στην αισιοδοξία που εκδηλώνεις. Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη σου δίνει την ευκαιρία να εκτοξευθείς ερωτικά, να γίνεις άκρως επικοινωνιακός και παιχνιδιάρης, κάτι που πιθανά να αποδώσει τα μέγιστα, αφού νέες γνωριμίες είναι πιθανό να έρθουν στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να έχει για σένα νευρικότητα και άγχος, καθώς tο πιθανότερο είναι να σε απασχολούν θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας και αυτό μπορεί να λειτουργήσει επιβαρυντικά για τη σχέση σου, δημιουργώντας προβλήματα και προστριβές. Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον υπό το φως των κεριών, βγάζοντας στην επιφάνεια τον ερωτισμό και το πάθος.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου και τη διάθεσή σου γιατί οι αγγαρείες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να σε επηρεάσουν τόσο, ώστε να μην θέλεις να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και να μην έχεις όρεξη για διασκέδαση. Το Σάββατο το τρίγωνο της σελήνης με την Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να ισορροπήσεις, να βρεις αισιοδοξία και κέφι και να βγεις με λίγους και καλούς. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα ανεβάσουν την ερωτική σου διάθεση στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας, το παιχνίδι και η διασκέδαση κυριαρχούν αυτό το Σαββατοκύριακο για σένα αγαπημένε Σκορπιέ, αφού έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα και να ξεφορτωθείς με το ταίρι σου και την παρέα σου. Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε γεμίζει ακτινοβολία, γοητεία και λάμψη, κάτι που βγαίνει έντονα στη σχέση σου και μπορεί να λειτουργήσει ευνοϊκότατα δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Είναι ένα διήμερο που μπορεί να περάσεις αξέχαστα.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι απίθανο να μην εντυπωσιάζεις τους πάντες στο πέρασμά σου αυτό το Σαββατοκύριακο πρωταγωνιστείς και κερδίζεις τα βλέμματα, αφού η γοητεία, ο ερωτισμός και το έντονο πάθος που αποπνέεις γίνονται μαγνήτης για τους γύρω σου. Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου απογειώνει την κοινωνικότητα, το πάθος και τη γοητεία και είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πρόσωπα που θα δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχεις την ιδιαίτερη διάθεση αυτό το Σαββατοκύριακο για πολυκοσμία αγαπημένο Τόξο Τάκη και για αυτό είναι πιθανό να επιλέξεις να μείνεις σπίτι και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Το Σάββατο, το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό ανεβάζει το κέφι την αισιοδοξία και δίνεις όλη σου την τρυφερότητα, την αγάπη και τον ερωτισμό, κάτι που θα δώσει μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Πρόσεχε μονό τον έντονο συναισθηματισμό που μπορεί να κυριαρχήσει και να έχεις ξεσπάσματα.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτό που επιθυμείς να απολαύσεις το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο είναι η παρέα των πολύ κοντινών σου ανθρώπων, αφού δεν θέλεις να έχεις έντονη κοινωνική ζωή. Ο προσωπικός σου χώρος θα είναι το καλύτερο μέρος για να υποδεχθείς φιλικά σου άτομα. Το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη το Σάββατο δημιουργεί προϋποθέσεις χαράς και ευεξίας και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν που να επικοινωνήσουν μαζί σου για να σου δείξουν συναισθήματά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονη κοινωνικότητα και εξωστρέφεια θα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο για σένα αγαπημένη Αιγόκερε, καθώς πάρτυ και κοινωνικές εκδηλώσεις θα πρωταγωνιστήσουν στο πρόγραμμά σου. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και τις παρέες σου ξεφαντώνοντας και επικοινωνώντας. Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να περάσεις υπέροχα το σύντροφό σου και, γιατί όχι, να υπάρξει μία κοντινή απόδραση με την παρέα σας, όπου η χαρά και το κέφι θα σας κατακλύσουν.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι ξεκάθαρο ότι έχει τη μοναδική ευκαιρία να φλερτάρεις και να παίξεις αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς είσαι έντονα επικοινωνιακός και η γοητεία σου δεν αφήνει τους γύρω αδιάφορους. Το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη το Σάββατο σου δίνει την ευκαιρία να βγεις με φίλους να περάσεις υπέροχα και είναι πιθανό να υπάρξουν μοναδικές νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν τη ροή της προσωπικής του ζωής και θα σε γεμίσουν κέφι, αισιοδοξία και ζωντάνια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθεις έντονα την ανάγκη για ασφάλεια και ζεστασιά αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπημένο Υδροχοάκι για αυτό και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με τον σύντροφό σου σε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, παρά να επιλέξεις έντονη κοινωνική ζωή που δεν δείχνει να σε εκφράζει αυτό το διήμερο. Το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό το Σάββατο δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις για έρωτα, χαρά και πάθος, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις την ανάλογη ατμόσφαιρα και να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα διήμερο με λίγους και καλούς πρόσωπα που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά, δίνοντας στον εαυτό σου την ευκαιρία να χαλαρώσει και να απολαύσει στιγμές ηρεμίας και ευχαρίστησης. Το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό το Σάββατο μπορεί να φέρει πρόσωπα του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον που θα διεκδικήσουν μία θέση στη ζωή σου και πάλι.

ΙΧΘΥΣ

Είναι ο πρωταγωνιστής του Σαββατοκύριακου αγαπημένο Ψαράκι, καθώς με τη Σελήνη στο ζώδιό σου νιώθεις έντονα τη διάθεση να πρωτοστατήσει σε παρέες, να εντυπωσιάζεις με το δυναμισμό σου, το κέφι την αισιοδοξία και θετικότητα σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό το Σάββατο εκτοξεύει τη χαρά και την διάθεση για φλερτ και παιχνίδι και προμηνύονται μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου διασκέδασης και έρωτα. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και να χαλάσεις το θετικό κλίμα που υπάρχει.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι έχεις τη μοναδική ευκαιρία αυτό το διήμερο να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει, αφού η ψυχολογία σου είναι στα ύψη, η αισιοδοξία και η χαρά είναι εμφανής και πρωταγωνιστείς όπου και να βρεθείς, κερδίζοντας τα βλέμματα των γύρω σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό το Σάββατο κάνει εντονότερα από ποτέ τα παιχνίδια του έρωτα και νέες γνωριμίες ή πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται στη ζωή σου για να φέρουν ενθουσιασμό και θετική διάθεση.

Πηγή: Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 20 με 21/10/2018. από e-zwdia.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn