Τάσεις: Αυτά είναι τα hot παπούτσια φθινοπώρου

0
50
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Λένε πως η υπομονή είναι μεγάλη αρετή και φυσικά συμφωνούμε- εκτός κι αν η συζήτηση φτάσει στο topic των υποδημάτων. Εδώ σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Αποκαλύπτουμε την αδυναμία μας και σπεύδουμε, όχι μόνο να συζητήσουμε, αλλά και να αποκτήσουμε τα επόμενα ζευγάρια που θα πραγματοποιήσουν το μετέωρο βήμα και θα προσγειωθούν στα ράφια της ντουλάπας μας.

Ναι είμαστε shoe addicts! Κι ως εκ τούτου, έχουμε ήδη ξεκαθαρίσει τα θολά νερά της σεζόν που ακόμη δεν έχει γεννηθεί. Για αυτό και είμαστε σε θέση από τώρα να αναφερθούμε αναλυτικά στα κυρίαρχα trends της σεζόν που έρχεται:

Βάλε φιόγκο

Ήταν όντως τα σατέν γοβάκια με το φιόγκο τα πλέον πολύ-φωτογραφημένα παπούτσια των press events, κατά τη διάρκεια των shows της μόδας; Πιθανότατα ναι, καθώς η πρώτη συλλογή της σχεδιάστριας Magda Butrym έχει ξεσηκώσει το εν λόγω κοινό. Αποτέλεσμα; Οι φιόγκοι θα είναι το ζητούμενο της διακόσμησης των πλέον hot ζευγαριών του χειμώνα που έρχεται.

Άγρια Ένστικτα

Τα leopard prints έκαναν ζωηρή την εμφάνιση τους σε πολλά από τα shows της σεζόν. Ακόμα κι όταν αυτό δεν αφορούσε σε total σύνολα, σίγουρα τα patterns αυτά «κατέβαιναν» στο ύψος των υποδημάτων. Ετοιμαστείτε λοιπόν καθώς τα κάθε λογής animal prints θα κατακλύσουν την επόμενη γκαρνταρόμπα μας.

Στην άγρια δύση

Οι ειδικοί της μόδας το ονομάζουν «η επιστροφή της western μπότας» και πράγματι δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε μια περισσότερο ακριβής περιγραφή, για την τάση αυτή που έκανε το μεγάλο comeback πριν από δυο σεζόν κι όπως όλα δείχνουν εδραιώνεται στον χώρο των trends της μόδας.

Brown is the New Black

Έχουμε ήδη παρατηρήσει το σουξέ που σημείωσαν τα αξεσουάρ σε απόχρωση tan, σε όλη τη μέχρι σήμερα πορεία του 2018. Όμως, για το χειμώνα που έρχεται τα πράγματα σκουραίνουν, παραμένοντας πιστά στη παλέτα των γήινων αποχρώσεων. Έτσι τα nude και τα μπεζ αντικαθιστώνται από όλο το φάσμα των καφέ, που έχει ήδη κατακτήσει τη πρώτη θέση μεταξύ των χρωματικών τάσεων.

Τα άχαρα sneakers

Η τάση ξεκίνησε από μια πρόταση του οίκου Balenciaga και φαίνεται να παίρνει διαστάσεις καταρράκτη, κατακτώντας όλες τις νέες collection. Σύμφωνα λοιπόν με το νέο hot trend τα sneakers είναι χοντροκομμένα, ενώ προτείνονται σε patchwork χρωματικούς συνδυασμούς.

Square toe

Αν και τα μυτερά γοβάκια προασπίζονται σθεναρά την θέση τους στο πόντιουμ των τάσεων και το φθινόπωρο, μια νέα πρόταση από τον χώρο των σχεδιαστών φαίνεται πως ήρθε για να μας υποχρεώσει σε ανανέωση της προσωπικής μας συλλογής. Σύμφωνα με αυτή, το επιβεβλημένο στυλ είναι παπούτσια με τετραγωνισμένη μύτη, που ισορροπούν μεταξύ κομψότητας και θηλυκότητας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn